Breaking News
Home / BIH / Republika Srpska / Politika RS / Izbori / Izbori 2016 Višegrad / ULAGANjE U DJECU JE NAJBOLjA INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

ULAGANjE U DJECU JE NAJBOLjA INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

Tribina Srpske demokratske stranke održana u naselju Mezalin i Mjesnom odboru Centar okupila je veliki broj Višegrađana koji su pružili punu podršku kandidatu za načelnika opštine Slaviši Miškoviću kao i kandidatima za odbornike stranke.
Ne krijući zadovoljstvo zbog velike posjete tribinama, kandidat za načelnika Slaviša Mišković je istakao da je ponosan na stanovnike Višegrada jer podržavaju odgovornu politiku opštinske vlasti.
„ Ponosan sam na naš narod koji vrlo dobro zna ko ga vodi u napredak, a ko daje nerealna obećanja“, rekao je Mišković.
Podsjetio je na realizovane projekte vezane za izgradnju komunalne infrastrukture, vodovodne i kanalizacione, saobraćajne, i na taj način potvrdio da je u četverogodišnjem mandatu ispoštovano ono što je obećano.
Poseban akcenat, Mišković je stavio na omladinu, istakavši da je ulaganje u djecu najbolja investicija za budućnost.
„ Iako je Vlada RS ukinula finansiranje pripravnika za lokalne uprave, sredstvima opštine obezbjedili smo da 60 pripravnika odradi pripravnički staž“, rekao je Mišković.
Rekao je da su odlični učenici i đaci generacije završnih razreda osnovne i srednje škole, kao svi mladi ljudi sa zapaženim rezultatima novčano nagrađivani i da će se ta praksa i u buduće nastaviti.

fb SDS VISEGRAD

Check Also

GOLIĆEVA PODRŽALA MLADENA ĐUREVIĆA ZA NAČELNIKA

  Član Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Srebrenka Golić očekuje da na predstojećim lokalnim …

Powered by Master Media (TM)