Izbori 2016 Višegrad

Poruka PDP-a za sve glasače iz Višegrada

47ce27e80275c50f9da5fa624e168b36_L

Poštovani glasači, kao što vam je poznato, danas zvanično počinje kampanja za predstojeće lokalne izbore. Pred nama je mjesec političke borbe za ostvarivanje što boljeg izbornog rezultata. U tome nam i vi možete pomoći dajući svoj doprinos korektnoj i parlamentarnoj kampanji. Na kraju vi odlučujete ko će sjediti u skupštini opštine naredne četiri godine i ko će upravljati razvojem Višegrada. Zato je bitno da shvatite da je vaša uloga u izbornom procesu bitna i da je odluka na vama.
Preporučujemo vam da se upoznate sa programom koji nudi Partija demokratskog progresa. Nadamo se da su stavovi koje zastupamo i u vašem interesu, jer se trudimo da uvijek radimo za dobrobit Višegrada.
Smatramo da PDP nudi kvalitetnu listu na kojoj se nalaze kandidati iz svih sfera društvenog života što nam omogućava da spoznamo potrebe svih naših sugrađana. PDP je stranka koja je uvijek podržavala mlade ljude prilikom njihovog uključivanja u aktivan društveni život naše opštine. Na našoj listi se nalazi veliki broj mladih ljudi koji mogu doprinijeti razvoju opštine Višegrad, samo im treba dati šansu. Ako želite da mladi zaista imaju priliku u ovom gradu, glasajte za kandidate sa naše liste, koja je sa prosjekom od 37 godina starosti najmlađa u našem gradu.Već smo postali prepoznatljivi po spoju mladosti i iskustva koji zajedno funkcionišu veoma dobro. Pored mladalačke snage i energije, raspolažemo i kadrovima koji su već poznati kao iskusni ljekari, ekonomisti, inženjeri, kulturni radnici i slično. Različiti obrazovni profili omogućavaju sagledavanje širokog spektra mogućnosti koje će doprinijeti poboljšanju kvaliteta života svih stanovnika Višegrada.
Sigurni smo da svako može naći kandidata na listi PDP-a kome će povjeriti svoj glas. Bitno je za koga glasate i kome dajete svoje povjerenje.
Nemojte dozvoliti da vas kupuju sitnicama. Glasajte svjesno, zato što vi imate pravo da odlučujete, a ne zato što vas je neko potkupio nekom sitnom novčanicom ili litrom ulja. Ne prodajite svoju budućnost za male novce. Birajte kadrove koji mogu poboljšati život svih nas. Birajte odgovorne i obrazovane ljude. Izaberite svog kandidata na listi PDP-a.