Politika RS

Višković: Cilj je pobjeda kandidata SNSD-a na svim nivoima

Radovan-Višković
Cilj SNSD-a na predstojećim izborima je pobjeda stranke i kandidata i na nivou Republike Srpske i na nivou BiH, ali i bolji izborni rezultat u odnosu na rezultat ostvaren prije četiri godine, poručeno je na sastanku lokalnih odbora stranke regije Birač u Zvorniku.

Istaknuto je da je najvažnije da se započeti projekti u regiji Birač završe što prije, odnosno da se nastavi trend razvoja ove regije, ali i da su očekivanja da SNSD na predstojećim izborima u Izbornoj jedinici sedam osvoji 20 odsto glasova više u odnosu na 2014-tu.

[ads1]

– Radi se puno na terenu i očekujemo da će to i naši građani prepoznati. Godinama radimo sa njima skupa, podižemo ove sredine i mislim da ćemo i od oktobra napraviti još jedan snažniji iskorak i da ova regija krupnim koracima krene naprijed, rekao je Zoran Stevanović, gradonačelnik Zvornika (SNSD).

[ads2]

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković istakao je da je cilj SNSD što više mjesta.

– A mi pojedinačno ko se gdje zadesi na kome mjestu. Ukoliko napravimo planirani rezultat koji smo dobili i od stranke i koji smo mi danas ovdje sebi na neki način zacrtali, onda će biti mjesta za sve i niko neće biti oštećen, dodao je on.

rtrs