Breaking News
Home / Izbori / Izbori 2016 Višegrad / UZ SDS SELA NISU ZABORAVLjENA, PORUČILI STANOVNICI KRAGUJEVCA I BLACA

UZ SDS SELA NISU ZABORAVLjENA, PORUČILI STANOVNICI KRAGUJEVCA I BLACA

1972538_606129619472390_800525693_n
U prijateljskoj atmosferi i razgovoru sa stanovnicima sela Kragujevac i Blace, aktivisti SDS-a dobili su veliku podršku za predstojeće lokalne izbore.
Domaćinski su dočekali kandidata za načelnika opštine Slavišu Miškovića, kao i sve kandidate za odbornike Srpske demokratske stranke.
„ Poljoprivredni i ruralni razvoj nam je bio prioritet u dosadašnjem periodu, a tako će biti i u buduće“, naglasio je Mišković.
On je dodao da je aktuelna vlast vođena činjenicom da iza jakih gradova stoje jaka i razvijena sela, pa je povećan podsticaj za poljoprivrednu proizvodnju, a izdvojena su i sredstva za poljoprivrednu mehanizaciju, uz pomoć koje narod na lakši način obavlja svoje svakodnevne poslove.
„ Svake godine po posebnom planu koji se pravi na osnovu prioritetnih potreba, opština izdvaja novac za rekonstrukciju seoskih puteva koji su oštećeni od neveremena ili velikih poplava“, potvrdio je Mišković.
Istakao je da je za popravku i sanaciju seoskih puteva iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 250 000 KM.
„ Obezbjeđen je kompletan program od sadnje do otkupa maline, pa je do sada zasađeno preko 600 dunuma ovog voća, tako da u punom rodu donosi godišnji prihod od preko 2,5 miliona KM“, rekao je Mišković.
Mještani sela Kragujevac i Blace zadovoljni su radom SDS-a, a opšti zaključak sa ovog skupa je više nego pozitivan.

Check Also

GOLIĆEVA PODRŽALA MLADENA ĐUREVIĆA ZA NAČELNIKA

  Član Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Srebrenka Golić očekuje da na predstojećim lokalnim …

Powered by Master Media (TM)