Zanimljivosti

Ugradni aparati s potpisom najpriznatijih industrijskih dizajnera

Ugradni aparati s potpisom najpriznatijih industrijskih dizajnera 665 ll

 

 

Kada se na jednom mestu sretnu kreativnost, iskustvo i kvalitet, rezultat su besprekorni proizvodi koji izgledaju poput pravih dizajnerskih remek dela u kuhinji. U savršenom spoju dizajnerskih elemenata i naprednih tehnoloških karakteristika, nastale su kolekcije ugradnih aparata kompanije Gorenje, čiji dizajn potpisuju neki od najeminentnijih industrijskih dizajnera današnjice.

 

Zbog svoje praktičnosti i energetske efikasnosti, ugradni aparati postaju sve popularniji u domaćinstvima. Ne samo što značajno štede prostor i energiju, ovi praktični uređaji zahvaljujući izuzetnim dizajnerskim rešenjima, sada postaju centralni ukras u kuhinji koji pleni pažnju svojom lepotom.

 

Najnovije generacije Gorenje ugradnih aparata karakteriše napredna tehnologija koja omogućava brojne pogodnosti i lakše korišćenje, poput veće zapremine ugradnih rerni, bolje cirkulisanje toplog vazduha u rernama ili povezivanje grejnih zona na pločama što garantuje savršeno ravnomerno pečenje i kuvanje hrane.

 

Predstavljamo vam vrhunske kolekcije ugradnih kuhinjskih aparata koje su specijalno za kompaniju Gorenje kreirali Filip Stark, Ora Ito i Karim Rašid.

 

[ads1]

 

Gorenje by Ora Ïto: Umetnost u kuhinji

 

Deset godina nakon prve izuzetno uspešne saradnje, kreativni francuski dizajner ponovo je doneo svoju magiju i kreirao novu kolekciju kuhinjskih uređaja za Gorenje. Poput neprolaznog remek dela, kolekcija Gorenje by Ora Ïto odražava suštinsku filozofiju dizajnera koja se ogleda u jednostavnosti i svevremenskoj estetici. Kolekcija dolazi u crnoj i beloj boji i odlikuju je čiste i svedene linije, a uz integraciju najsavremenijih tehnologija, korišćenje aparata postaje još lakše i intuitivnije.

 

Kolekcije aparata Gorenje by Ora Ïto u crnoj i Gorenje by Ora Ïto u beloj boji izrađene su od vrhunskog glatkog crnog ili belog stakla koje u kombinaciji sa metalnom drškom kreira savršenu futurističku sliku koja prkosi vremenu i uzdiže se iznad prolaznih trendova.

 

 

Ugradne rerne karakteriše velika zapremina i zaobljen HomeMade oblik koji su inspirisani tradicionalnim pećima na drva. U kombinaciji sa ventilacijskim sistemom MultiFlow 360˚ koji omogućava optimalno kruženje toplog vazduha, hrana zagreva jednako sa svih strana, i uvek je perfektno pečena.

 

Fantastične ugradne grejne ploče poseduju sjajno rešenje za kuvanje u velikim posudama. Samo jednim dodirom prsta, BridgeZone na indukcijskim pločama omogućava da se dve odvojene grejne zone pretvore u jednu, i na taj način hrana u velikim šerpama i tiganjima ravnomerno priprema.

 

 

Energična kolekcija aparata Karima Rašida

 

Odvažan i zavodljiv dizajn prožet nevidljivom snagom napredne tehnologije krasi kolekciju Gorenje by Karim Rashid kuhinjskih aparata, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Nastali u saradnji sa nagrađivanim dizajnerom svetskog renomea, tehnološki i vizuelno atraktivni aparati postaju zvezde modernih enterijera.

 

 

Površine ugradnih rerni i ugradnih grejnih ploča oslikane su dinamičnim spletom  linija koje reflektuju tokove energije, vazduha i ukusa koji prožimaju njihovo središte. Pametne karakteristike i inovativne funkcije u potpunosti olakšavaju korišćenje i pozivaju da se upustite i u najizazovnije kulinarske poduhvate.

 

 

Gorenje by S+arck: Aparati kao odraz modernog života

 

Vodeći se uverenjem da svaki stvoren predmet mora učiniti život boljim za što veći broj ljudi, proslavljeni francuski dizajner Filip Stark kreirao je kolekciju kuhinjskih aparata za Gorenje po najvišim tehnološkim standardima i uz najsavremeniju energetsku efikasnost.

 

 

Prva kolekcija koju je dizajner kreirao za ovu kompaniju omogućava pristup najboljem kvalitetu po pravoj ceni, zahvaljujući kojoj možete imati prefinjenu, jedinstvenu kuhinju u svom domu.

 

Kolekciju Gorenje by S+arck odlikuje minimalistički dizajn, a izrađena je od materijala poput ekskluzivnog visokoodražajnog stakla i nerđajućeg čelika zbog kojih se lako uklapa u svaki enterijer.

 

 

Gorenje Classico: Hi Teck kolekcija prožeta aromom prošlih vremena

 

Ukrašena bogatim dizajnom koji odiše lepotom i toplinom, Gorenje Classico kolekcija podseća zašto je kuhinja oduvek smatrana srcem doma. Dizajn rerni iz kolekcije Classico prepoznatljiv je po mekim linijama i reljefnom dizajnu koji podseća na tradicionalne zakrivljene rerne sa lukom. Dozu klasike rernama pružaju i karakteristična dugmad i reljefna ručka u boji starog zlata, a skladnom izgledu doprinosi i elektronski programski tajmer koji je dizajniran u klasičnom stilu – u formi časovnika, sa kazaljkama i brojčanikom.

 

Rerne su opremljene i naprednom HomeMADE™ tehnologijom pečenja sa visokom energetskom efikasnošću, kao i PerfectGrill grejačem izrađenim po uzoru na tradicionalne, stare šporete na drva. Vrata rerne su dvostruko temperaturno izolovana staklom, što doprinosi većoj bezbednosti, kao i boljoj energetskoj efikasnosti.

 

 

Staklokeramičke ploče iz Gorenje Classico kolekcije odlikuju napredni hi-light grejači, a pored toga, ploče poseduju i grejače sa dvostrukom kružnom površinom, koji se prilagođavaju šerpama i tiganjima različitih veličina.

 

[ads2]

 

Gorenje Simplicity: Kolekcija koja se prilagođava vlasniku

 

Fantastična Simplicity kolekcija je opremljena naprednim funkcijama koje pružaju mogućnost da se kuhinjski uređaji prilagođavaju vašim navikama i načinu života. Napredni aparati pamte vaše lične odabire programa i predlažu ih prilikom sledeće upotrebe. Najčešće korišćena i najpotrebnija podešavanja su vam na aparatima iz Gorenje Simplicity kolekcije smesta dostupna – pomoću jednog dugmeta. Jednostavnost, pre svega!

 

Elegantno dizajnirani aparati su dostupni u crnoj i beloj boji, a odlikuju ih i čiste linije i originalni materijali koji omogućavaju da se ovi uređaji savršeno uklope u svaki dom.

 

 

Foto/video: Gorenje

 

kucastil.rs