KopaonikTurizam

Svi su bili na Kopaoniku? Oboreni rekordi od osnivanja

182648413363ef26f8296c6261700239_690x460

 

U skijaškom centru “Kopaonik” juče je oboren rekord posećenosti, pošto je na stazama ovog ski-centra više od 15.000 skijaša, saopštilo je Javno preduzeće “Skijališta Srbije”.

 

[ads1]

 

Kako je navedeno, ovim brojem posetilaca apsolutno su oboreni svi rekordi od osnivanja “Skijališta Srbije”. Takođe, prvi put ski-centar Kopaonik radi punim kapacitetom, te su u funkciji sve staze i sve ski-instalacije, uključujući i staze Bela reka 1 i Bela reka 2.

Podsetimo, sudeći po broju turista na planinama zapadne Srbije veliko je pitanje da li je iko ostao u gradovima. Na hiljade posetilaca juče je stiglo na Zlatibor, a lep sunčan dan obradavao je skijaše i šetače. Na Kraljevom trgu zabeležena je velika gužva, a u kafićima se čekalo slobodno mesto.

Veoma posećen tokom ovog min- odmora svakako je i Zlatar, koji je poznat po tome što na njega dolaze ljubitelji rekeativnog skijanja i aktivnog odmora. Iako su novogodišnji praznici odavno prošli, cene se nisu menjale.

Smeštajni kapaciteti na planinama širom zapadne Srbije puni su već nekoliko dana unazad, a cene su prilagođene svačijem džepu.

 

[ads2]

 

b92.net