Breaking News
Home / Visegrad / Najava događaja / SPEKTAKL NA ROMANIJI: Zakazan veliki solistički koncert Dragane Mirković u Sokocu

SPEKTAKL NA ROMANIJI: Zakazan veliki solistički koncert Dragane Mirković u Sokocu

Web1

 

Dragana Mirković, jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvijezda, održaće veliki solistički koncert po prvi put u Sokocu, 25.juna 2022. na stadionu „Bara“.

Stepenište do zvijezda Dragana je popločala svojim hitovima (mnogi od njih postali su evergreen), visokim tiražima, velikim turnejama na kojima je obišla skoro cijeli svijet, visokobudžetnim spotovima koji su išli ispred svog vremena, kao i veliki broj nagrada koje je čine našom najnagrađivanijom pjevačicom.Pored muzičke karijere, Dragana se ostvarila i kao glumica u filmu „Slatko od snova“ gdje je glumila rame uz rame sa velikanima domaće kinematografije.

 

 

 

Koncert će trajati tri sata i biće sastavljen od Draganinih najvećih hitova, među kojima su„Poslednje veče“, „Kad bi znao kako čeznem“, „Milo moje, što te nema“, „Otkad sam se u tebe zaljubila“, „Pitaju me u mom kraju“, „Nisam ni metar od tebe“ koji su godinama nezaobilazni u klubovima i na koncertima.

Ono što ovaj događaj čini posebnim je i činjenica da će trajati šest sati i da će Draganinom koncertu sa vrhunskom scenografijom i video efektima prethoditi bogat muzički program. Na samom početku predviđen je Party na kome ćepubliku do usijanja u Warm up-u dovesti Sofija Petrović (DJ SOPHIE), djevojka iz Crne Gore koja je svoje mjesto među najboljim di-džejevima potvrdila nastupima po brojnim evropskim i regionalnim klubovima.

Draganin dolazak u Sokolac i na Romaniju predstavlja sigurno jednu od najljepših i najpozitivnijih vijesti u oblasti javnog života zadnje tri decenije, stoga ne propustite ovajmuzički događaj na stadionu „Bara“ u Sokocu, prviput nakon 25 godina.

Ulaznice su u ograničenom broju u pretprodaji od utorka 1.marta 2022.godine, na preko25 prodajnih mjesta u Republici Srpskoj, online u cijeloj Bosni i Hercegovini, kao i na svim prodajnim mjestimaKupiKartu.ba.

Kako je ovaj događaj regionalnog karaktera, organizatori su obezbijedili pet direktnih autobuskih linija od kojih je jedna na relaciji Rudo – Višegrad – Rogatica – Sokolac.

Do poslednjeg daha!

Od sutra u pretprodaji ulaznice za veliki regionalni solistički koncert Dragane Mirković

 

 

 

Powered by Master Media (TM)