Politika Višegrad

SNSD Višegrad : SDS VIŠEGRAD IMA LOŠU RAČUNICU

vgd
Opštinski odbor Višegrad osim što svakodnevno gubi svoje članstvo po svim odborima, a ima izuzetnog stručnjaka i poznavaoca matematike, zaboravlja brojke, ali i imena.
Tako je, predsjednik opštinskog odbora Miroslav Kojić, potpisao saopštenje na jednoj stranici, koju održavaju ljudi, pod lažnim imenima, gdje naveo da njegovi članovi, nisu samostalno napustili partiju nego da su istjerani.
Posao, koji radimo, a zbog sredine u kojoj živimo, prinuđeni smo da na vrlo lak i jednostavan način, dolazimo do pravih informacija, koje su potkrijepljene činjenicama. Ne možete da shvatite da je vrijeme loših muzičara davno prošlo, pa pišete kojekakve dezinformacije po portalima, koji nemaju vrijednost, jer sve što se napiše i na vratima toaleta, više je čitano od komentara lažnih profila, kojima upravljate.
Čovjek se izražava tamo gdje može! Danas se takva praksa iz javnih toaleta preselila na prikladnija mjesta: u komentare ispod tekstova na internet stranicama. Tu se, naime, može naći ekvivalent nekadašnje klozetske književnosti.
Umjesto da se zahvalite vašim dosadašnjim članovima koji su imali istaknute uloge u vašoj partiji (odbornici,Predsjednici mjesnih odbora,članovi biračkih odbora)vi pišete da oni nisu nikada bili značajni članovi vaše stranke i da su istjerani iz redova u kojima su sada neka nova lica. To su ustvari ljudi koji ne žele da budu marionete jednog čovjeka koji prima platu od 3500 eura i rukovodi partijom iz Beograda.Koji ponovo u Višegradsku lokalnu politiku uvodi netoleranciju i bezočno pljuvanje po političkim protivnicima bez dokaza i činjenica.Znamo da to iskreni i pravi članovi SDS-a ne podržavaju i zbog toga se odlučuju na napuštanje i na taj način ograđuju od čovjeka koji je izgubio i lokalne i parlamentarne izbore a nagrađen je „žestokom“ platom.
Na osnovu spisa koje posjedujemo, tvrdimo da su članovi koji su vas napustili, otišli samovoljno uz pismenu potvrdu koju je izdala stranka.

Takvim vašim radom i ponašanjem sveli ste Klub odbornika SDS u Višegradu na tri člana što vas čini četvrtim klubom po snazi u SO-e Višegrad.

Toliko o tome da nikad niste bili jači !

OO SNSD VIŠEGRAD