Politika Višegrad

SDS BACIO 4 GODINE VIŠEGRADA

snsd
Frustrirana omladina SDS-a ne može da prihvati činjenicu da je SNSD ubjediljivom pobjedom od 1000 glasova razlike dokazao koliko je vlast loše radila u protekle četiri godine.
Iako, niste uspjeli, a ni željeli da o svojim postupcima pišete sada želite skrenuti pažnju javnosti, od katastrofalnih poteza u toku četiri godine.
Rukovodstvo Skupštine opštine, zamjenik načelnika i načelnici odjeljenja su izabrani i to je ono što građani treba da znaju, a ni jedan, pa ni ovaj izbor koji je napravljen vama ne odgovara, jer ste vi opozicija koja je u svemu pronalazila lični interes, po štetu svih građana. I u prethodnom skupštinskom sazivu, zasjedao je predsjednik iz reda bošnjačkog naroda, koji je bio ratni komandant armije BiH, ali to vama nije smetalo, iz nama poznatih razloga.
Podsjetićemo vas, da pauzom predsjednik SO nije narušio poslovnik, prema kome je dozvoljena pauza, a kako će vrijeme pauze koristiti to je njegova lična stvar, u okvirima poštovanja staututa, zakona i poslovnika.
Novo rukovodstvo opštine, radiće isključivo u interesu svih građana Višegrada, sa ciljem da ovo bude mjesto zadovoljnih ljudi, u koje se rado dolazi i ostaje.
Omladini poručujemo da ne treba da stoje iza ovakvih tekstova, da se bave ljepšim stvarima, da budu pokretači dobrih ideja, da afirmišu mladost, politiku da prepuste političarima, a ne da budu servis poraženih i istrošenih kadrova koji se kriju iza vašeg omladinskog imena.

fb/snsdvisegrad