Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Posjete obdaništu „Neven“

Posjete obdaništu „Neven“

619B4081-E355-4F55-8D2B-EABC07A9C400
Učenici višegradske Osnovne škole „Vuk Karadžić“ i članovi Udruženja djece sa poteškoćama u razvoju „Moj prijatelj“ posjetili su danas obdanište „Neven“ u okviru obilježavanja Nedjelje djeteta.
Direktor obdaništa Danka Mitrović rekla je da ove godine Nedjelja djeteta obuhvata sve aspekte odrastanja i sazrijevanja djeteta, te da je veoma važno što su djeca sa posebnim potrebama obuhvaćena ovim programom.

 

„Danas smo ugostili osnovce i članove Udruženja, a oni su nas pozdravili adekvatnim programom koji su pripremili za nas“, istakla je Mitrovićeva.

Dragana Antić iz Udruženja „Moj prijatelj“ rekla je da su članovi ovog udruženja prvi put u gostima u obdaništu „Neven“, povodom obilježavanja Nedjelje djeteta.

„Oduševljeni smo pozivom, a pripremili smo i prigodne poklone za djecu“, dodala je Antićeva.

 

Pedagod Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Tanja Novaković rekla je da je ova posjeta dio programa i aktivnosti interaktivne radionice učenika osnovne škole i djece iz obdaništa.

opstinavisegrad.com

Check Also

89611563

Porast evidentiranih krivičnih djela iz oblasti visokotehnološkog kriminlaiteta

U Policijskoj upravi Foča, danas 18.02.2020.godine, održana je redovna konferencija za novinare povodom prezentovanja rezultata …

Powered by Master Media (TM)