Moda i lepota

Ovi trendovi će dominirati tokom 2022. godine

266813_moda_ls

 

OVI TRENDOVI ĆE DOMINIRATI TOKOM 2022. GODINE: Svaka žena mora da ima ovih 9 ključnih komada! (FOTO)

 

Poslednjih godina modni trendovi se vrlo brzo menjaju, a samim tim i naša garderoba.

Prema rečima dizajanera, 2022. godina će biti veoma zanimljiva. Biće tu svega, od rok kombinacija do onih elegantnih, pa će tako svaka žena moći da pronađe nešto za sebe.

Spremite se na vreme i što pre nabavite komade bez kojih je predstojeća godina nezamisliva:

1. Predimenzionirani komadi

Predimenzionirani modeli poseldnjih nekoliko godina vladaju modnom scenom, a tako će biti i naredne godine.

[ads1]

2. Heklani komadi

Bez heklane odeće 2022. je nezamisliva.

3. Zelena boja

Dovoljno je svetla i intenzivna nijansa da upada u oči. Ukoliko volite da se ističete u gomili, ne zaboravite da svaki stajlong upotpunite neim detaljem u zelenoj boji.

3. Prozirne haljine

Prozirne haljine koje diskretno otkrivaju siluetu će dominirati i to kroz sva godišnja doba. Ovo je definitivno komad u koji se isplati investirati.

4. Mini suknje

Mini suknje videli smo u kolekcijama mnogih kuća i videćemo ih i sledeće godine. Nosiće se oni modeli sa visokim strukom i ravnog kroja baš kao 70-ih.

5. Karirano

Više nego ikada ranije, karirani će biri u trendu. Svi komadi, od pantalona, pa do aksesoara moćićemo da vidimo u ovom zanimljivim printu.

6. Belo od glave do pete

Monohromatski stil je već nekoliko godina zaredom u trendu, a naredne će defintivno zauzeti vodeće mesto. Posebno će biti moderne monohromatske kombinacije u beloj boji.

[ads2]

7. Glam rok

Osamdesete godine bile su vreme glamurozne mode, naročito u muzičkoj industriji. A posebno je rok stil bio popularan. Narednih sezona upravo se on i vraća i modu. Čipka, statement kaiševi i predimenzionirani blejzeri – više je više u narednom periodu!

8. Šljokice

Što sjajnije, to bolje, pravilo je goje će dominirati tokom 2022. godine.

9. Blejzeri s naramenicama

Predimenzionirani blejzeri sa naramenicama ono su što ćemo nositi narednih sezona. Ispod izaberite majicu koja prati liniju tela i bićete trendi gde god da se pojavite.

 

 

(Kurir)