Ostali sportoviSport Višegrad

Održan Sokolov memorijalni turnir u malom fudbalu „Dragan Grujević-Vardište 2017“

najgradjene ekipe i pojedinci

PRVO MJESTO EKIPI «RAJO VALjEKANO»

Srpsko sokolsko društvo „Soko“ Dobrun kod Višegrada i Crkvena opština Vardište u nedelju, 6. avgusta, organizovali su tradicionalni memorijalni turnir u malom fudbalu „Dragan Grujević – Vardište 2017“.
Turnir je održan kod sastavaka dva Rzava, uz učešće šest ekipa iz Višegrada, Vardišta, Kotromana i Užica.
Prvo mjesto osvojila je ekipa «Rajo Valjekano», u kojoj su igrali prvotimci Drine HE iz Višegrada. Oni su u finalnm susretu, ubjedljivim rezultatom 8:0, savladali ekipu „Zekovići gornjo“, sastavljenu od fudbalera familije Zeković.
Za najboljeg igrača proglašen je Dragan Panović iz ekipe Sokola, najbolji sdtrijrelac, sa 8 postignutih golova, bio je Miloš Tomić iz ekipe «Rajo Valjekano», a za najboljeg golmana proglašen je Velibor Zeković iz ekipe «Zekovići gornjo», inače najstariji učesnik turnira sa 57 godina.
Uz diplome, arhimandrit Jovan Gardović- duhovnik Sokola, ispred organizatora pobjedničkoj ekipi uručio je pečeno jagnje na ražnju i gajbu piva, drugoplasiranoj ekipi gajbu piva, a najboljem igraču, strijelcu i golmanu prigodne poklone, dar manastira Svetog Nikolaja iz Dobrunske Rijeke.
Po završetku turnira održano je revijalno nadmetanje u navlačenju konopa. U konkurenciji pet ekipa treću godinu zaredom najuspješniji su bili veterani Vardišta.

 

 

igrac turnira (1)

IMG_8583 (1)

jos jedna pobjeda veterana vardista (1)

najbolji golman

najbolji strijelac (1)

najgradjene ekipe i pojedinci

AHIMANDRIT JOVAN GARDOVIC-DUHOVNIK SOKOLA

Slavko Heleta