Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / OČEKUJTE GUŽVE Kreće rekonstrukcija graničnog prelaza Vardište, saobraćaj će biti obustavljan

OČEKUJTE GUŽVE Kreće rekonstrukcija graničnog prelaza Vardište, saobraćaj će biti obustavljan

A20F2CE0-144E-4E9B-A823-1B398373F5F6
Zbog rekonstrukcije graničnog prelaza Vardište između Bosne i Hercegovine i Srbije u ponedjeljak i utorak, 4. i 5. novembra, biće usporen i povremeno potpuno obustavljen saobraćaj, navljuju iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH.

Saobraćaj će se odvijati naizmjenično pomoćnom saobraćajnom trakom.

– Ukupna investicijska vrijednost rekonstrukcije graničnog prelaza Vardište je 800.000 KM, a izvođač radova na rekonstrukciji je preduzeće „Promark“ iz Mostara, dok će nadzor vršiti „Mega-projekat“ Bratunac.

Foto: UIO/RAS Srbija

Trenutno se radi na demontaži postojećih kontejnera i prevozu na novu lokaciju, gdje će se oformiti privremeni granični prelaz do rekonstrukcije glavnog graničnog prelaza. Sama rekonstrukcija graničnog prelaza odnosi se na skidanje asfalta, montažu metalnih stubova nadstrešnice, montažu kanalizacionih cijevi i slabe struje, te sve ostale neophodne radove kako bi se uslovi na graničnom prelazu Vardište doveli do zadovoljavajućih standarda – navode iz UIO BiH.

 

srpskainfo.com

Check Also

FBBFD883-E423-4300-BC2E-DCD1C1C97D71

Višegrad: Pomoć za stotinu socijalno ugroženih domaćinstava

U Višegradu je danas podijeljeno stotinu paketa pomoći socijalno ugroženim domaćinstvima u vidu prehrambeno-higijenskih paketa, …

Powered by Master Media (TM)