Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Novo radno vrijeme

Novo radno vrijeme

Visegrad Live - 1

Na osnovu Republičkog Štaba za vanredne situacije, obavještavamo vas da se ograničava radno vrijeme do 13.04.2020. godine, od 7:00 – 15:00 sledećim subjektima:

trgovinama bijele tehnike, vodomaterijalom i sanitarijama, građevinskim materijalom, auto dijelovima, dijelovima za poljoprivredne mašine, elektromaterijalom, keramike i boja i lakova, tržnice na veliko,  tržnice na malo tj. pijace i stočne pijace.

Ugostitelji koji posluju u ugostiteljskom objektu za smještaj mogu bez vremenskog ograničenja pružati usluge smještaja, a usluge ishrane i pica mogu pružati samo gostima kojima pružaju usluge smještaja.

 

Svi navedeni subjekti dužni su organizovati rad uz obavezno preduzimanje mjera propisanih u Uputstvu JZU „Institut za javno zdravstvo Republike Srpske“ za sprečavanje pojave i širenja COVID-19 bolesti na radnom mjestu.

Apel na građane da bez preke potrebe ne idu, u susjednu opštinu Goražde, osim lica koja rade u istoj, a sve u cilju sprečavanja pojave i širenja COVID-19 virusa na području opštine.

 

opstinavisegrad.com

 

Check Also

278DF22A-22BC-4E58-8669-B2F9500B3F0F

Đurević posjetio osnovnu školu

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević posjetio je Osnovnu školu „Vuk Karadžić“ povodom Dana škole i …

Powered by Master Media (TM)