Zanimljivosti

Najtraženiji film na Google-u u 2018. godini

20181217194509_513769

 

Google je izbacio pojmove koji su se najviše pretraživali u 2018. godini, a među njima je i jedan film koji je već sada postao kultni.

Nakon Svjetskog fudbalskog prvenstva, najguglaniji pojmovi u 2018. bili su Megan Markle i kraljevsko vjenčanje, a među 10 pojmova koji su se najviše pretraživali našao se i film Zvijezda je rođena (deveto mjesto na listi).

 

[ads1]

 

Emotivna, intenzivna i dramatična priča o pjevačici u usponu Ally (Lady Gaga) i afirmiranom muzičaru čija slava blijedi, Jacku (Bradley Cooper) osvojila je svijet što joj je i osiguralo pet nominaciju za nagradu Zlatni globus (za najbolji film, najbolju režiju, najboljeg glumca, najbolju glumicu i najbolju originalnu pjesmu Shallow).

U sobi može biti sto ljudi od kojih njih 99 ne vjeruje u tebe, a samo jedna osoba vjeruje i to vam može promijeniti cijeli život, izjava je Lady Gage koja je već postala legendarna.

Odnosi se na Bradleyja Coopera koji je jedini vjerovao da je Lady Gaga savršena za glavnu ulogu u filmu Zvijezda je rođena te da će biti bolji izbor od Beyonce i Jennifer Lopez koje su također bile opcija.

 

[ads2]

 

Kada ga je prvi put čula kako pjeva i svira, Lady Gaga ostala je frapirana talentom Bradleyja Coopera i uzviknula: “Pa gdje si se ti skrivao do sada?!”.

Istu reakciju imali su i mnogi koji su pogledali ovu fantastičnu muzičku dramu o kojoj se u 2018. godini puno pričalo i pretraživalo u Googleu.

(NN/radiosarajevo.ba)