Izbori 2016 Višegrad

MLADI SU UZDANICA SDS-A

1972538_606129619472390_800525693_n
Građani koji žive u ulici Ive Andrića, kao i naselja Crnča, večeras su na masovnom skupu podržali kandidata SDS za načelnika opštine Slavišu Miškovića i kandidate za odbornike ove stranke.
Istakavši da građani vrlo dobro znaju da je politika SDS-a uvijek bila transparentna i da je sve što je urađeno bilo u cilju boljeg života stanovnika Višegrada, Mišković je i potvrdio da čvrsto stoji iza svih realizovanih projekata.
„Samo za projekat rekonstrukcije, sanacije, osvjetljenja i vanjskog uređenja starog mosta Mehmed paše Sokolovića“ izdvojeno je oko 20 000 KM“, naglasio je Mišković.
Podsjetio je da je transakcijom zamjene zemljišta sa HE „Višegrad“, prostor na Trgu postao opštinsko vlasništvo, gdje je urađen neophodan parking prostor.
Mišković je istakao da je u toku rekonstrukcija puta Crnča – Barimo u dužini od šest kilometara i da će ovaj projekat biti uskoro završen.
Nosilac odborničke liste SDS dr Ljubiša Škipina je rekao da su mladi ljudi uvijek bili prioritet i da im je ova opštinska vlast pružala pomoć u vidu stipendija, organizovanja regionalnih i republičkih takmičenja, novčanih nagrada i u drugim aktivnostima .
„Od 2012. godine opština snosi troškove maturskih večeri pa je na taj način omogućeno svakom učeniku da prisustvuje ovom svečanom događaju“, naveo je dr Škipina.
On je dodao da su uz povećanje sredstava za sport, uspjeli da izgrade mini-sportski centar i novo igralište ispred srednje škole sa svim potrebnim rekvizitima.
I na ovim tibinama se pokazala spremnost naroda da podrži Srpsku demokratsku stranku do pobjede na lokalnim izborima.

fb Sds Visegrad