Breaking News
Home / Visegrad / Politika Višegrad / Mladenko Tasić podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika OO DNS-a Višegrad i članstvo u DNS-u

Mladenko Tasić podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika OO DNS-a Višegrad i članstvo u DNS-u

E9DF4B4C-F79E-4A92-96F5-896796F3BBF9

 

 

S obzirom da je Odlukom predsjednika DNS raspušten OO DNS čiji sam predsjednik bio 8 godina, ne osjećam se više pripadnikom te političke partije i opcije! U narednim danima ću se odrediti šta i kako dalje! Takav je i stav 7 od 8 članova predsjedništva OO DNS! Ne želim da prisustvujem nikakvim sastancima niti da imam ikakve političke interakcije sa onima koji imaju namjeru ostati u OO DNS.

Bez ikakvog zamjeranja sa bilo kim ko želi da nastavi da se bavi novom politikom DNS! Svoje djelovanje kao odbornik ću usmeriti u pravcu podrške načelniku i skupštinskoj većini koja će biti formirana na principima na kojima smo i išli na izbore!
Dakle, dajem neopozivu ostavku na mjesto predsjednika OO i članstvo u DNS! Novom rukovodstvu želim uspjeha u budućem radu. Svima onima koji me razumiju, ostajem na raspolaganju, za svaku moguću pomoć i sve ono što kao odbornik mogu da učinim za njih, a što sam i činio za mnoge od vas u proteklom periodu. Hvala vam najiskrenije koji ste bili uz mene i nekadašnji DNS sve ove godine! Nadam se da većinu vas nisam razočarao!
S poštovanjem,
Mladenko Tasić, odbornik u novom sazivu SO Višegrad!

 

 

visegradlive.com

Check Also

spok1-720x400

Spomenko Stojanović nosilac hercegovačke liste DNS-a za NSRS

  Regionalni odbor Demokratskog narodnog saveza Hercegovine utvrdio je  na sastanku u Višegradu listu kandidata …

Powered by Master Media (TM)