Breaking News
Home / Izbori / Izbori 2020 / IZVRŠNI KOMITET SNSD ODLUČIO Od ponedjeljka OBUSTAVA javnih promotivnih aktivnosti i skupova

IZVRŠNI KOMITET SNSD ODLUČIO Od ponedjeljka OBUSTAVA javnih promotivnih aktivnosti i skupova

3E62FE9D-BF2E-4577-A530-2435984E0F10

Obavještavamo javnost da je zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj i BiH Izvršni komitet Saveza nezavisnih socijaldemokrata (Savjet kampanje) donio odluku o obustavljanju promotivnih aktivnosti i skupova u okviru kampanje „Okupljanje za Srpsku“ za predstojeće Lokalne izbore 2020.

Obustava stupa na snagu u ponedjeljak 26.10.2020. godine od 07:00 časova i trajaće do ponedjeljka 02.11.2020. godine, kada će Izvršni komitet ponovo ramotriti aktuelnu epidemiološku situaciju i donijeti odluku o daljim mjerama.

Glavni izborni štab SNSD poziva i obavezuje sve kandidate i opštinske/ gradske izborne štabove da striktno poštuju ovu zabranu javnih okupljanja, mitinga i tribina. Težište kampanje će se tokom perioda važenja ove odluke prebaciti na digitalnu kampanju, kao i na lični kontakt sa biračima ostvaren kroz veći broj kontakata u malim grupama striktno vodeći računa o epidemiološkim mjerama.

Кandidati i opštinski/gradski izborni štabovi će od strane Glavnog izbornog štaba dobiti detaljne instrukcije o načinu vođenja kampanje tokom perioda važenja odluke Izvršnog komiteta.

Predsjednik GIŠ SNSD – Okupljanje za Srpsku
Srđan Rajčević

Check Also

171804

Izborna tišina u BiH

U BiH je na snazi izborna tišina u BiH i trajaće do zatvaranja biračkih mjesta, …

Powered by Master Media (TM)