Breaking News
Home / Visegrad / Sport Višegrad / Odbojka / Demant : Odbojkaškog kluba „HE na Drini“ Višegrad

Demant : Odbojkaškog kluba „HE na Drini“ Višegrad

Ok he na drini

 

Demant na netačne informacije, koje su se pojavile na pojedinim portalima i drugim elektronskim medijima dana 01. 10. 2020. vezano za sponzorstvo OK „HE na Drini“ Višegrad

 

Na pojedinim internet stranicama i drugim sredstvima informisanja objevljeno je da je Odbojkaški klub „HE na Drini“ Višegrad ostao bez sponzora i donatora, kao i to da je funkcionisanje Kluba dovodeno u pitanje, što predstavlja sramotu za grad Višegrad. Ovom prilikom želimo da istaknemo da ova informacija nije tačna! Podaci koji su iznešeni su djelo pojedinaca, koji nisu prijatelji Kluba i koji su se najviše okoristili o Klub. Takva dezinformacija je izazvala veliko nezadovoljstvo među svim poštovaocima Kluba, među kojima su navijači, simpatizeri, igračice, aktuelni sponzori, Uprava i dr., jer niko nije imao takva saznanja. Pored toga, neistina o gubljenju sponzora je dobila i političku pozadinu, što je nedopustivo!!! Naprotiv, OK „HE na Drini“ je bilježio uspjehe na svim poljima u proteklom periodu, kako na terenu, tako i na organizacionom planu. Taj uspjeh je praćen prošlogodišnjom pojavom novih sponzora, koji su, pored generalnog sponzora Z.P. „HE na Drini“ a.d. Višegrad i Opštine Višegrad, u mnogome potpomogli naš rad i zajedno sa našim Odbojkaškim klubom učestvovali u ovom trijumfu sporta. Podsjećamo da je Odbojkaški klub „HE na Drini“ je u prošloj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine ostvario veliki uspjeh i osigurao opstanak mnogo prije kraja sezone i prije pojave pandemije Koronavirusa, koji zahvatio čitav svijet. Međutim, nekim nesportskim aktivnostima smo nepravedno izbačeni izbačeni iz takmičenja i prebačeni u Prvu ligu Republike Srpske, ali o tome ćemo drugom prilikom.
Istini za volju, pojava pandemije jeste otežala funkcionisanje Kluba i stvorila mnogo neizvjesnosti i nedoumica oko nastavka takmičenja, organitzacije i sl. U skladu sa tim su članovi Uprave OK „HE na Drini“ vodili aktivnosti i tražili rješenja u tom pogledu. Naime, obezbjeđen je onaj potrebni minimum za nastavak rada i početak nove sezone, nova oprema je obezbjeđena za igračice i trenere i dr. i tako smo stekli uslve za nastavak rada.

Zbog svega navedenog tvrdimo da informacije, koje su se pojavile u proteklom periodu, nisu tačne i ne mogu donijeti nikome ništa dobro. Protiv glavnih vinovnika ovog nemilog događaja ćemo pokrenuti disciplinske i druge pravne aktivnosti Mi ćemo nastaviti sa kvalitetnim radom i u buduće i iz ovoga ćemo izaći još jači.
U ime OK „HE na Drini“ želimo da se izvinimo svim našim sponzorima i donatorima i nadam se da ćemo sarađivati i u buduće.

UPRAVA OK „He na Drini“ Višegrad

fb/Odbojkaški klub “HE na Drini”, Višegrad

Check Also

122862869_191085179159145_5597901736781743474_n

OK “HE na Drini” – OK “Inova” 2:3

  Naše odbojkašice poražene su u Višegradu u četvrtom kolu Prve lige Republike Srpske protiv …

Powered by Master Media (TM)