Mali fudbal

BAMBI SOKO POKORIO OLIMP – FOTO

58376593_554606735064152_8877175935967690752_o

 

Grčki grad Katerini imao je priliku poslednja tri dana da prati naše fudbalere i njihov pobjednički ples. Redom su padali protivnici kako tokom grupa, tako i tokom završnice „Balkan Olympus Cup-a“

U grupi smo bili sa ekipama „Paok Milias“, FK „Peristasi“ i FK „Atromitos“. Turnir je otvoren sigurno, ubjedljivom pobjedom 5:0, a strijelci za našu ekipu bili su Jasika (3), Vidaković (1) i Stojanović (1).

Sljedeći dan pala je ekipa FK „Peristasi“ sa rezultatom 3:0, a protivničku mrežu zatresao je Jasika i Tomić dva puta.

Posljednji meč u grupama „Balkan Olympus Cupa“ odigrali smo sa FK „Atromitos“ a strijelci su bili isti kao i prethodnog dana.

U polufinalu dočekala nas je domaća ekipa „Akademije Katerini“, ali uz sjajnu igru naših fudbalera, te golovima Vidakovića i Stojanovića izborili smo plasman u finale gdje su naši dječaci odmjerili snage sa FK „Korinos“.

U Borbi za zlatnu medalju naši dječaci su prikazali sigurnu igru i pobjednički duh, te sigurno triumfovali nad FK „Korinos“. Protivnički mrežu zatresli su Stojanović i Grujić, dok je mreže ŠF „Bambi Soko“ ostala netaknuta. Sve ovo bilo je dovoljno da trofej „Balkan Olympus Cup-a“ pripadne našim dječacima.

[ads1]

 

Naši fudbaleri bili su dominantni tokom čitavog turnira. Glavni pokazatelj toga je činjenica da je svaka utakmica dobijena, i to bez primljenog gola. Ukupna gol razlika bila je 15:0.

Organizatori turnira prepoznali su kvalitet naših dječaka, te je pored pobjedničkog pehara i zlatnih medalja nagrada za najboljeg golmana otišla Nikoli Vilaretu, a za najboljeg igrača turnira proglašen je Uroš Vidaković.

Još jednom, dokazano je da se trud i rad isplati te da ništa nije nemoguće.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo našim sponzorima i ljudima bez kojih put u Grčku ne bi bio moguć, a to su:

– Opština Višegrad i načenik opštine Mladen Đurević.
-Mitropolija Dabrobosanska.
– D.O.O „Adria“.
– Crkva Svetog cara Lazara.
-„HE na Drini“.
-Rukometni klub „Višegrad“.
– Crkva Svetog Nikolaja u Dobrunskoj Rijeci.
– „St Jones“ Voda – Kosjerić.

[ads2]