Srbija

ZA NJEGA NEMA ZAMENE Evo ko ostaje deo ekipe u novoj sezoni serije “Ubice mog oca”

Ubice-mog-oca-scena-iz-serije-2-1024x576

Muziku za nastavak popularne serije će kao i u prvoj sezoni raditi legendarni Halid Bešlić koji ovih dana vredno radi na novoj pesmi, otkriva izvor za “Blic”.

Halid Bešlić

Foto: Rajko Ristić / RAS SrbijaHalid Bešlić

– Jedino što je sasvim izvesno vezano za nastavak serije je da će muziku raditi Halid Bešlić. Producenti su to znali pa se o tome nije ni razmišljalo. Nadali su se da će i Halid pristati, što je on učinio sa zadovoljstvom. Nekako se ta saradnja i podrazumevala – kaže izvor blizak produkciji.

Prva sezona popularne serije počinje scenom Vuka Kostića i Tihomira Stanića koji sede u kafani i ispijaju čašice jednu za drugom uz pesmu “Ja bez tebe ne mogu da živim”, koja je za kratko vreme postala veliki hit, a na Jutjubu ima preko osam miliona pregleda za samo šest meseci.

Tihomir Stanić i Vuk Kostić u seriji "Ubice mog oca"

Foto: Halid Bešlić / youtubeTihomir Stanić i Vuk Kostić u seriji “Ubice mog oca”

– Kako stvari stoje, ovo bi mogao biti čak i veći hit od onog prvog, ali i druga pesma je toliko dobra da su već prvom verzijom oduševljeni svi koji su je čuli. I ta će se pesma naći na Halidovom novom albumu – priča izvor za “Blic”.

Halid Bešlić je za prvu sezonu serije napravio hit "Ja bez tebe ne mogu da živim"

Foto: Halid Bešlić / youtubeHalid Bešlić je za prvu sezonu serije napravio hit “Ja bez tebe ne mogu da živim”

Snimanje druge sezone popularne serije “Ubice mog oca” najavljeno je za jun, a pripreme uskoro kreću. Kasting za nove uloge počinje posle Uskrsa, a trenutno se rade budžeti, dogovaraju se lokacije za snimanja i sve ostalo što ima veze sa tehničkim delom posla.

Prva sezona postavila je ozbiljan zadatak pred celu ekipu serije, a svi su izuzetno motivisani da sve bude još bolje nego što je bilo u prvoj sezoni. Cela ekipa se raduje. I kako izvor navodi, svi su uzbuđeni i jedva čekaju da snimanje počne.