Breaking News
Home / BIH / Federacija BiH / VOZAČI,BUDITE OPREZNI: Mjestimično mokri kolovozi

VOZAČI,BUDITE OPREZNI: Mjestimično mokri kolovozi

Mokra-cesta

 

 U REPUBLICI Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ vozi se po mjestimično mokrim kolovozima, posebno u istočnim krajevima, zbog čega iz Auto-moto saveza Srpske vozačima savjetuju opreznu vožnju.

Na dionici magistralnog puta kroz Laktaše zbog manifestacije „Laktaško ljeto“ od 18.00 do 2.00 časa saobraćaj će biti obustavljen na magistralnom putu kroz Laktaše, a vozila će biti preusmjerena na alternativne pravce.

Obustava će biti za sva vozila, osim za hitne službe, od raskrsnice za skretanje u Ulicu Mladena Stojanovića do rakrsnice kružnog toka /Karađorđeva ulica/.

Izmjene u odvijanju saobraćaja zbog radova su aktuelne na putnim pravcima Stari Majdan-Banjaluka, Rudanka-Doboj, Krupac-Bogatić na entitetskoj liniji, Bakračuša-Nevesinje, Prijedor-Stara Rijeka, Konjević Polje-Milići, Prijedor-Kozarac, Teslić-Podjezera i Jezero-Šipovo.

Produženi su radovi na regionalnim putevima Srbac-Gornja Vijaka-Razboj, Razboj-Tedin Han i Tedin Han-Teslić, Teslić-Podjezera, pa su i na tim pravcima aktuelne izmjene u odvijanju saobraćaja.

Check Also

European Parliament session in Strasbourg

Odobrenje od 7 evra: Putnici iz BiH od naredne godine će morati podnijeti zahtjev i platiti za ulazak u Šengen

  Iz Delegacije Evropske unije u Sarajevu i Evropske komisije sa sjedištem u Briselu istakli …

Powered by Master Media (TM)