Breaking News
Home / Izdvajamo / Video : Višegrad na sajmu turizma u Beogradu

Video : Višegrad na sajmu turizma u Beogradu

vgd

 

Višegradska turistička organizacija i opština će i ove godine učestvovati na 42. Međunarodnom sajmu turizma, koji se od 20. do 23. februara održava u Beogradu.

Turistička organizacija Višegrad tradicionalno učestvuje na sajmu turizma u Beogradu, kao najznačajnijem festivalu tog tipa u ovom dijelu Evrope, posebno zbog toga što u Višegrad najveći broj turista dolazi iz Srbije.

OLIVERA TODOROVIĆ, direktor Turističke organizacije

„Ove godine na 42. Sajmu turizma u Beogradu Višegrad će ponuditi nešto novo. Iako je Višegradska banja značila početak razvoja turizma na području opštine Višegrad, ove godine ćemo je predstavljati iz posebnog razloga. Zdravstveni turizam je ono na čemu treba insistirati, na vidu proširenja turističke ponude Višegrad, odnosno zadržavanja turista i gostiju u Višegradu koji dolaze. Višegradska banja biće centar od kojih ćemo krenuti stazama zdravlja na prelijepu prirodu koja okružuje Višegrad“, rekla je Todorović.

MLADEN KNEŽEVIĆ, zamjenik direktora banje “Vilina vlas”

„Cilj predstavljanja je da ponudimo posjetiocima sajma i da predstavimo sve blagodeti koje Vilina vlas nudi, prije svega termalnu vodu i njena ljekovita svojstva i efekte koje daje. Pored toga, želimo da predstavimo i turska kupatila koja imaju dugu tradiciju i zatvoreni bazen koji je jako posjećen“

U Opštini Višegrad ističu da Turistička organizacija Višegrad ima mnogo toga da ponudi turistima, te da je ove godine akcenat na banjskom turizmu.

 

 

MLADEN ĐUREVIĆ, načelnik Opštine Višegrad

„ Naša Turistička organizacija ima čime da se pohvali, odnosno naša opština i mi ćemo podržavati njihove aktivnosti ne samo na sajmu već i tokom čitave godine. Vjerujem da će i ove godine veliki broj turista posjetiti našu opštinu. Mnogo toga ja urađeno na polju turizma, u planu je dosta novih projekata i vjerujem da će svi koji posjete našu opštinu biti zadovoljni i ponijeti najbolje utiske“

Sajam turizma predstaviće ponudu domaćih i regionalnih prirodnih ljepota i znamenitosti, uzbudljivih gradova, kapacitete hotela i odmarališta, turističkih centara, kao i raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju i avanturu, koje su dio turističkih aduta.

 

bhrt.ba

Check Also

maxresdefault (1)

NIVO DRINE U PORASTU, VIDEO IZVJEŠTAJ SA PODRINJA ( video)

NIVO DRINE U PORASTU, VIDEO IZVJEŠTAJ SA PODRINJA       NOVAK KNEŽIĆ   Best …

Powered by Master Media (TM)