Zanimljivosti

U Beogradu dve premijere Land Rover i Jaguar

Range-Rover_Evoque-MSA-19

Kompanija British Motors, ekskluzivni zastupnik brendova Jaguar i Land Rover za tržište Srbije, na 54. međunarodnom salona automobila, koji se od 22. do 31. marta održava u Beogradu, izlaže kompletnu gamu Land Rover i tri modela Jaguar automobila, od kojih neki imaju evropsku, a neki srpsku premijeru.

Posetioca tradicionalne prolećne izložbe u Beogradu na velikom štandu British Motorsa u hali 1 najzanimljivija trebalo bi da bude evropska premijera nove generacije modela Range Rover Evoque. Budući da se Land Rover i Jaguar ove godine nisu pojavili na tradicionalnom salonu u Ženevi, ovo je prva velika sajamska manifestacija na kojoj debituje tehnički unapređen automobil koji u širom sveta uživa veliku popularnost.

[ads1]

Aktuelni Evoque se, na primer, opremljen je novom arhitekturom donjeg postroja sa unapređenom tehnologijom Terrain Response 2 koja po svim podlogama pruža optimalno ponašanje u vožnji, vozaču omogućava lako i jednostavno rukovanje, a putnicima nudi visok komfor. Među tehničkim novinama nove generacije modela Range Rover Evoque su i tehnološki pristupačan, prvi sistem pogleda na podlogu i prvi segmentni retrovizor. Oba dostignuća vozaču revolucionarno unapređuju vidljivost  – i ispred i iza auitomobila.

Uz novi Evoque, British Motors izlaže i ostale poznate Land Rover modele: Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport i Range Rover Velar.

Na istom štandu biće prvi put publici u Srbiji prikazan Jaguar I-Pace, koji je nedavno proglašen za Automobil 2019. godine u Evropi.  I-Pace je već osvojio šezdesetak nagrada širom sveta. Prvi Jaguarov električni automobil takođe je i prvi Jaguar koji je poneo laskavu titulu Evropski automobil godine. Jaguar uverava da je to tehnološki najnaprednije električno vozilo, koje podiže tehničku i tehnološku lestvicu u automobilskom svetu. Konstruisan je tako da u potpunosti iskoristi električni pogon i aluminijumsku arhitekturu voznog sistema, nudeći performanse sportskog automobila i praktičnost SUV-a.

 [ads2]

Uz I-Pace, British Motors u Beogradu predstavlja i modele Jaguar F-Pace i E-Pace.

Potencijalnim kupcima – i pravnim i privatnim licima – tokom deset sajamskih dana biće ponuđene brojne mogućnostipovoljnog finansiranja, uključujući i specijalne ponude „full fleet“ paketa. Neki od modela koji će biti izloženi u Beogradu i pre ove sajamske manifestacije već se mogu kupiti po specijalnim, osetno sniženim cenama.

netauto.rs