Zanimljivosti

Tri premijere iz Grand Motorsa u Novom Sadu

GrandM-NS-Sajam-17-2

Na ovogodišnjem, 15. sajmu automobila, koji se od 25. do 29. oktobra održava u Novom Sadu, tradicionalno učestvuje i Grand Motors, koji na zajedničkom štandu u Master hali izlaže najnovije modele iz programa Forda, Volvoa i Infinitija. Već su u prodajnim salonima, ali su prvi put na manifestaciji ovakve vrste sasvim nova Ford Fiesta, novi Volvo XC60 i novo izdanje kompaktnog, luksuznog kupe automobila Infiniti Q60.

U Fordovoj izložbenoj postavci ove godine je zvezda sasvim nova Fiesta sedme generacije. Modernim izgledom, izuzetnom opremljenošću već u osnovnom paketu, visokim komforom i dobrim voznim karakteristikama sjajno je „starovala“ na svim evropskim tržištima, uključujući i naše.

Iz Grand Motorsa skreću pažnju na još tri već poznata Fordova modela, ali sa osetno nižim, akcijskim cenama. Sve popularnija Kuga i Mondeo se nude po početnim cenama od 16.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama), a odlično opremljen Focus za 11.990 evra.

[ads1]

Za sva Fordova vozila Grand Motors je obezbedio mogućnost beskamatnog finansiranja. Svi modeli u većini verzija su spremni za isporuku odmah po završetku finansijskih formalnosti, uključujući i široku paletu lakih dostavnjaka iz familije Transit, koji se u poslednjem kvartalu ove godine nude po vrlo primamljivim uslovima.

Na sajmu u Novom Sadu debituje i novi Volvo XC60, iz klase premijum SUV-a srednje veličine. Zamenjuje izuzetno uspešnu Volvoovu prvu generaciju XC60, koja je, od svog predstavljanja, za devet godina postala najprodavaniji SUV srednje veličine u Evropi. Drugu generaciju krase svež, prepoznatljiv skandinavski dizajn i izuzetno napredna tehničko-tehnološka rešenja. Ono po čemu je novi XC60 daleko ispred konkurencije su izvanredno efikasni novi bezbednosni sistemi, koji ga čine jednim od najsigurnijih vozila današnjice.

[ads2]

Novi Volvo XC60 na tržištu Srbije startuje sa cenom od 45.990 evra. Toliko košta premijerna bogato opremljena verzija XC60 D4 sa motorom od 190 KS i Momentum+Business Connect paketom, koji je dodatno obogaćen paketom Osvetljenje. Kupcima u Srbiji je još dostupniji uz Volvo Car Finansiranje sa fiksnom kamatnom stopom od 2,49%.

Izgledom i performansama jedan od najeksluzivnijih modela ne samo na Grand Motorsovom štandu već i na celoj manifestaciji u Novom Sadu biće novi Infiniti Q60. Pred širokom javnošću debituje verzija 3.0 AWD, sa V6 motorom od punih 400 KS! Sajamski primerak košta 50.000 evra, dok osnovna cena za ovaj model – u nešto skromnijoj varijanti – počinje od 40.000 evra.

netauto.rs