Zanimljivosti

SEAT pripremio Best Buy cene

Seat-MSA17-1

SEAT je prošle godine promenio pravac i odlučio da postane ozbiljan takmac u najbrže rastućem segmentu automobila. Svojim novim SUV modelom Ateca, SEAT je u potpunosti opravdao ocekivanja klijenata i u skladu sa tim pred kraj prosle godine ovaj model je nagrađen prestižnom nagradom Auto Best za Best Buy automobil u Evropi za 2017. godinu.

Prvi SEAT SUV model је u potpunosti dizajniran u Martorell dizajnerskom centru u Barseloni. U skladu sa SEAT tradicijom, model je dobio ime po malom mestu u okolini Saragose, u srcu Iberijskog poluostrva – Аteca.

U Ateki se nalazi najmodernija MQB platforma, koja је našla upotrebu u mnogim modelima Volkswagen grupacije. Ponuda u tri nivoa opreme: Reference, Style i Xcellence sa benzinskim (1.0 TSI / 1.4 TSI АСТ) i dizel motorima (1.6 TDI / 2.0 TDI) u rasponu od 115 do 190 KS sa velikom listom dodatne opreme, zasigurno može da zadovolji potrebe i najzahtevnijih vozača.

Dužinom od skoro 4.4 m, Ateca nudi najbolju iskorišćenost prostora u segmentu, sa maksimalnim komforom i prtljažnikom od čak 510 litara.

Kako bi i u Srbiji približili ovaj automobil klijentima, Porsche SCG je formirao posebne Best Buy cene, model sa dizel agregatom od 115 KS i paketom opreme Style po specijalnoj ceni od 21.990 evra. Uz ovu cenu, obezbeđena je i mogućnost sjajnog finansiranja preko Porsche Finansijske Grupacije. Naime, ukoliko se vozilo finansira preko Porsche Mobility podrška iznosi 2.000 evra kao i gratis kasko osiguranje u prvoj godini zakupa.

SEAT je vodio računa da zbog velikog uspeha Ateke ne zanemari svoju ikonu stila. Iz tog razloga predstavlja se i osveženi model Leon FR. Kod ovog paketa opreme klijenti u standardnoj opremi dobijaju mnogo više od onoga što su očekivali! Pored proverenog dizel motora od 150 KS i sportskih crta koje se ogledaju u branicima, sportskim sedištima,  mogućnostima biranja režima vožnje ono što je mnogo više od standarda. Tu su:
•    Elektropokretni panorama krovni prozor
•    Aluminijumske felne 18” Performance 30/1
•    Full LED farovi
•    Navigacioni sistem (8” Touch Screen u boji, CD/MPЗ/WMA reprodukc1ja, 2 х USB ulaz, SD ulaz, Bluetooth, upravljanje glasom, 2 dodatna zvučnika)

Model Leon u Style paketu opreme sa benzinskim motorom od 110 KS će sigurno biti jedan od najprodavanijih modela. Digitalni klima uređaj, aluminijumske felne, tempomat, blue tooth, dnevna LED svetla, samo su deo opreme koji spadaju u standardnu.

Za vreme trajanja sajma automobila, SEAT će svakom kupcu Leona bez obzira na način finansiranja pokloniti besplatno redovno održavanje tokom trajanja pet godina garancije. Takođe, veliku podršku pružaju partneri iz Porsche Mobility-a čiji klijenti, dobijaju 1000 evra podrške u ceni, gratis kasko osiguranje kao i gratis registraciju u prvoj godini finansiranja! Kada se na to doda pet godina garancije i 5 godina redovnog održavanja, jasno je da ce model SEAT Leon biti jedna od najboljih kupovina tokom ovog sajma.

I za kraj predstavljanja tu je model Ibiza! Sigurno ne treba previše trošiti reči o modelu koji je možda i poznatiji od samog brenda! Ova gradska lepotica, u ponudi je u savršeno izbalansiranom paketu opreme kome se zaista malo toga može dodati. Motor od 90 KS idealno raspoređenih sa standardnom opremom koja izlazi iz klase je ono sto Ibizu odvaja od drugih!

Detaljnije informacije o SEAT modelima mogu da se nažu na sajtu www.seat.rs.

netauto.rs