Breaking News
Home / Susjedne opštine / Rogatica / ROGATICA : Maloljetnici izazvali dvije saobraćajne nezgode, izgorio automobil

ROGATICA : Maloljetnici izazvali dvije saobraćajne nezgode, izgorio automobil

muprs

 

Dva maloljetna lica iz Rogatice ukrala su automobil na parkingu u ovoj pštini i izazvala saobraćajnu nezgodu oštetivši “golf četiri” koji je bio tu parkiran, a zatim su, zbog neprilagođene brzine, sletjeli sa kolovoza i udarili u betonski stub usljed čega se vozilo zapalilo.

 

Naime, Policijskoj stanici Rogatica juče je prijavljeno da je u mjestu Biljino Polje u opštini Rogatica nepoznata osoba putničkim automobilom marke folksvagen džeta udarilo u betonski stub ograde dvorišta privatnog vlasništva, usljed čega je izbio požar na vozilu koje je u potpunosti izgorjelo.

Policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja, da se u vezu sa navedenim događajem dovode dva maloljetna lica iz Rogatice.

 

 

“Lica su su istog dana na parking prostoru u Rogatici oduzeli tuđe motorno vozilo i isto neovlašteno upotrijebili za vožnju i tako izazvali saobraćajnu nezgodu oštetivši vozilo marke folksvagen golf 4, koje se nalazilo na istom parkingu, a zatim nastavili dalje kretanje i usljed neprilagođene brzine slatili sa kolovoza, udarili u betonski stub, usljed čega se vozilo zapalilo”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

 

nezavisne.com

Check Also

52D5E93B-6C51-44C6-BD1C-7FA96EF65D8C

Njegoš Tomić lišen slobode

  RTRS nezvaniično saznaje da su pripadnici Policijske stanice Rogatica lišili slobode aktivistu “Trećeg bloka” …

Powered by Master Media (TM)