Zanimljivosti

Počela prodaja novog Dustera u Srbiji

Dacia DusterDacia DusterDacia Duster
Potpuno novi Dacia Duster, druga generacija, premijerno je predstavljen prošle jeseni na 67. Salonu automobila u Frankfurtu.

Prodaja druge generacije Dacia Dustera na zapadno-evropskom tržištu počela je početkom novembra 2017. godine, a ovih dana stigao je i u Srbiju. Tim Renault-Nissan Srbija na čelu sa Milanom Belinom, generalnim direktorom, premda već poznat po orginalnim i neponovljivim promocijama novih modela iz svog portfolija i ovog puta bio je na visini zadatka. Iskoristili su zimu i snežni ambijent da pruže autentične mogućnosti automobilskim novinarima da provere poznate i upoznaju nove karakteristike i potencijal novog Dustera.

[ads1]

Organizovana je vožnja petnaestak modela novog Dustera, među kojima su bili zastupljeni modeli u svim pakatima opreme koja je u ponudi, kao i motori i pogoni – 4×2 i 4×4. Pošlo se autoputem iz suvog i sunčanog Beograda, pa lokalnim putevima preko Aleksinca i Svrljiga do vrha Stare planine gde je bio sneg visine skoro 90 cm. Pravi planinski zimski pejsaž omogućio je vožnju po snegu i ledu koji ni u jednom trenutku nisu predstavljali problem niti prepreku koju Duster sa lakoćom nije savladao. Zadovoljstvu u vožnji doprinosio je i osećaj pouzdanosti kako snage pogona tako i sistema za upravljanje, a prema potrebi aktivirao se i ABS. Premda su se automobili koji su bili na raspolaganju razlikovali po motorima koji su ih pokretali, čak i kod najslabijih vožnja po snegu i usponima tekla je glatko, doduše uz malo više obrtaja, ali uz isti osećaj da je u pitanju izuzetan automobil.

Potpuno novi Dacia Duster krasi sasvim novi dizajn spolja i iznutra. Spaja udobnost i terenske sposobnosti pravog SUV-a po još uvek neverovatno pristupačnoj ceni.

Dačijin sad već legendarni model krasi potpuno novi, upečatljiv i robustan dizajn karoserije. Unutrašnjost novog Dustera takođe je potpuno obnovljena i sada je još udobnija i praktičnija. Poboljšan je i utisak kvaliteta. Novi Duster, obogaćen novim sistemima za pomoć u vožnji i novom opremom, pravi je SUV, svestran i udoban za svakodnevnu upotrebu.

Osnovne karakteristike:
• Sasvim novi savremen i robustan spoljašnji dizajn.
• Potpuno preuređena unutrašnjost naglašene udobnosti i kvaliteta.
• Velika ponuda praktične nove opreme za jednostavniju svakodnevnu vožnju.
• Novi sistemiza pomoć u vožnji za više užitka na putu i van njega.
• Veća bezbednost.
• Bolje vozne osobine sa pogonom na četiri točka i iste terenske sposobnosti koje  novi Duster svrstavaju među najbolje na tržištu.
• I još uvek je neverovatno pristupačan.

[ads2]

/Dacia Duster

netauto.rs