Breaking News

Pismo biračima

121645694_781817422391504_7334530241694177444_n (1)

 

Poštovani sugrađani,
Izbori su blizu, te vam želim uzeti još malo vremena i prostora na društvenim mrežama i obratiti vam se kao vaša sugrađanka i kandidat za odbornika u SO Višegrad, svjesna odgovornosti i težine zadatka koji je stavljen pred nas kandidate, kao i vas birače.
Ovi lokalni izbori neće dati odgovor samo na pitanje ko će u naredne četiri godine voditi opštinu, već će odlučiti i o putu kojim će naša opština krenuti dalje.

 

Nadam se da ćete dobro izabrati i da će to i dalje biti put kojim smo krenuli, a to je put oporavka i napretka, a na kraju i prosperiteta.
Svi želimo da živimo bolje, želimo bolje za svoju porodicu, želimo posao, bolji životni standard u našem gradu, želimo da ostanemo ovdje i da nam ljudi dolaze u grad, a da mi budemo ponosni na njega. Sve to zavisi od vas i onih koje izaberete da vas predstavljaju. Cilj je okupiti ljude koji vole Višegrad, koji će svojim znanjem i zalaganjem, zajedno sa vama, raditi na daljem razvoju naše opštine, kako bi se stvorio još bolji ambijent za ekonomski razvoj, razvoj turizma. Treba dati razlog našim sugrađanima da ostanu u Višegradu, a naročito mladim ljudima da svoju budućnost planiraju u Višegradu i da se u Višegrad vraćaju. Moramo zajedno učiniti Višegrad boljim mjestom za život, raditi na kvalitetu života svih sugrađana, stavljajući interese zajednice iznad interesa pojedinaca. Stoga, zalagaću se za politiku kojoj će biti čast da služi građanima, a ne da vlada.
U ovom trenutku svakako je prioritet da se držimo zajedno, kako bi prevazišli krizu koju je donijela ova neznana bolest, da pazimo na naše porodice, pomognemo roditeljima i starijima, prije svega radimo na tome da ostanemo zdravi i DOBRI LJUDI.

Pozivam vas da, uz sve mjere za očuvanje vašeg zdravlja, u nedelju izađete na izbore i iskoristite svoje pravo da birate.
Lista Demokratskog narodnog saveza (DNS), na kojoj sam pod rednim brojem 2, sigurno ima ljude vrijedne povjerenja i poštovanja.
Lično vas pozivam da podržimo načelnika Mladena Đurevića, jer je pokazao i dokazao da želi najbolje za Višegrad, te zbog izuzetne saradnje i uzajamne podrške sa DNS-om Višegrad.
ZA LJUDE I ŽIVOT VIŠEGRADA !
Srdačno,
Dragana Tasić

 

Check Also

7B82B430-A205-4853-9137-7E7791BEEF49

Saopštenje OO DNS-a Višegrad

Poštovani sugrađani, članovi i simpatizeri Demokratskog narodnog saveza. Želim još jednom da vam se obratim, …

Powered by Master Media (TM)