Breaking News
Home / Izbori / Izbori 2020 / OO DNS Višegrad ozvaničio listu kandidata za SO Višegrad za izbore 2020

OO DNS Višegrad ozvaničio listu kandidata za SO Višegrad za izbore 2020

4E6D42DB-5A00-4E59-B321-F70718BDDE2C

 

Na sastanku članova OO DNS Višegrad upriličenom povodom ozvaničavanja liste kandidata za SO Višegrad, na predstojećim izborima, prisustvovali su :
Predsjednik DNS, Nenad Nešić,
Generalni sekretar DNS, Darko Banjac,
Ministar za izbjegla i raseljena lica BiH, Miloš Lučić,
Predsjednik RO DNS Hercegovina, Slavko Dangubić,
Predsjednik RO DNS Sarajevsko-romanijske regije, Željko Lubira,
Кandidat za načelnika opštine Sokolac, Zoran Čolović-Čavka.

D2554A3F-754B-4897-A3B3-5D372AC62EBD

B17819C1-DB11-4595-AABD-7D2F58E17CB0

 
Predsjednik OO DNS Mladenko Tasić je rukovodstvu DNS predstavio kandidate na listi za odbornike i izrazio veliko zadovoljstvo u pogledu strukture i kvaliteta liste! Napomenuo je i to, da DNS u Višegradu, po prvi put ima svesrdnu podršku predsjednika partije koji dolazi u Višegrad, sa svojim najbližim saradnicima i stavlja se na raspolaganje za svaku moguću pomoć i podršku na lokalnim izborima, što do sada nije bila praksa, a što je novi predsjednik DNS Nenad Nešić digao na viši nivo i daje novi kvalitet i energiju, koja će zasigurno dati rezultate u ostvarivanju zadatih ciljeva OO DNS Višegrad, a to su minimum 800 glasova i tri odbornička mjesta u SO Višegrad!
Prisutne je pozdravio i ministar Lučić, stavio se na raspolaganje, za svaku moguću pomoć i poželio uspjeh na izborima!
Predsjednih ROH DNS g. Dangubić je pohvalio OO DNS Višegrad kao jedan od najorganizovanijih i da će kao takav zasigurno ostvariti i zacrtane ciljeve!
Generalni sekretar DNS g. Banjac je dao precizne i detaljne smjernice za predstojeću kampanju koja će potvrditi snagu DNS i postaviti temelje za snažan rast u predstojećem periodu, a to će donijeti još bolje rezultate na opštim izborima 2022.g. i učvrstiti DNS kao odlučujući faktor na političkoj sceni Republike Srpske i BiH.
Predsjednik DNS g. Nenad Nešić izrazio je zadovoljstvo u pogledu rada OO DNS, kvaliteta liste i pripreme za izbore! Pohvalio je činjenicu da je ovaj odbor među najtačnijim i najurednijim u dostavljanju dokumentacije! Odobrio je rad kancelarije koja će uskoro biti otvorena u centru grada i svu logistiku u narednom periodu! Izrazio je i mišljenje da ovakva lista uz veće angažovanje i svu moguću pomoć vrha stranke, mora i može bolje od zacrtanog cilja i da od OO očekuje da sa još više energije i rada krene u ostvarivanje istog. Predsjednik se složio i uvažio činjenicu da će OO DNS na izborima za načelnika, podržati kandidata koalicije iz SNSD!

0C68FBF7-3ACB-4B68-A8EA-D73567458713

 
Najvažniji ciljevi na kojima će DNS raditi, biće na oporavku ekonomije i stvaranju uslova za zaustavljanje odliva stanovništva iz manjih sredina. DNS-u najvažniji su ljudi.
Predsjednik Nešić je najavio i početak radova na prilazu gradu iz pravca Nezuka.
Po završetku sastanka uručene su članske karte za nove članove DNS, uz konstataciju, da se u poslednjih nekoliko sedmica, sve veći broj ljudi javlja i pristupa DNS-u, cijeneći to što DNS i predsjednik Nešić, poslednjih dana bezkompromisno i odlučno sprovode ispravnu politiku (protivljenje privatizaciji najbitnijih resursa, povlačenje potpisa sa sporazuma sa Stvaraocima Republike Srpske, susret sa ruskim ambasadorom, veliki radovi Preduzeća Puteva RS, širom države).
Delegacija DNS će i danas, nastaviti sa obilaskom OO na našoj regiji!
U ime OO DNS izražavamo veliku zahvalnost na učinjenoj posjeti i predstojećoj podršci!

Fb/ OO DNS Višegrad

Check Also

Anketa_S

Zabrana objavljivanja rezultata istraživanja javnog mnijenja

    U skladu sa članom 16.10 Izbornog zakona BiH u periodu od 48 časova …

Powered by Master Media (TM)