Aktuelnosti Višegrad

Nova benzinska pumpa u Vardištu

IMG-a68f32432c229780f3ccc2fdfc9818ee-V-720x540

U Vardištu kod Višegrada otvorena je benzinska pumpa u vlasništvu proslavljenog srpskog rukometaša i preduzetnika Vlade Mandića, koji je ovom prilikom istakao da mu je namjera bila da pored niže cijene goriva, omogući stanovništvu ovog mjesta raznovrstan sadržaj u cilju boljeg  i ljepšeg ambijenta.

„ U okviru ovog objekta nalazi se prodavnica, kafe-bar, a uskoro će početi sa radom i praonice, potvrdio je Mandić.

On je rekao da želi da pomogne opštini Višegrad i time što će zaposliti određen broj ljudi.

„ Trenutno je zaposleno 15 radnika, na obostrano zadovoljstvo“, kazao je Mandić, te dodao da će proširenjem asortimana biti otvoreno još radnih mjesta.

[ads1]

On je izrazio zahvalnost načelniku višegradske opštine Mladenu Đureviću na podršci koja mu je ukazana u realizaciji ovog projekta, te naveo da se nada da će svojim doprinosom u vidu zapošljavanja pomoći ovoj lokalnoj zajednici.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević ovom prilikom je istakao da će otvaranje pumpe biti na zadovoljstvo svih građana jer je poznato da  ova  lokalna zajednica spada u najskuplje u Republici Srpskoj kada je u pitanju cijena goriva.

“ Nadam se da će sada konkurencija biti mnogo veća, a cijene goriva pristupačnije za naše stanovnike” , rekao je Đurević, te se zahvalio Mandiću na investiciji koja će, kako kaže, doprinjeti razvoju Vardišta i Višegrada.

[ads2]

Jedna od zaposlenih Milja Golijanin kazala je da je prezadovoljna uslovima rada, te dodala da bi svima poželjela da rade u ovakvom kolektivu.

Podsjećamo, radovi na izgradnji benzinske pumpe u Vardištu počeli su u oktobru prošle godine.

Radio Višegrad – opstinavisegrad.com