Aktuelnosti VišegradSrbija

Nakon nesreće u Višegradu: Pošao da sahrani brata, pa izgubio kćerku!

5947c214-6a10-426c-90eb-48030a0a0a64-fff-718x446

Stoja Vidaković (34) preminula je jučer ujutru u bolnici u Foči od posljedica povreda zadobivenih kada je njena porodica automobilom sletjela u kanjon rijeke Rzav u Dobrunu kod Višegrada, dok su njeni otac Đorđe, majka Stanica i sestra Ivana (32) povrijeđeni.

Saobraćajna nesreća dogodila se u subotu oko 21 sat, kada je automobil Ford focus kojim je upravljao Đorđe Vidaković sletio u rijeku Rzav pod još nerazjašnjenim okolnostima. Porodica Vidaković krenula je u Štrpce nakon vijesti da je preminuo brat Đorđa Vidakovića.

– U subotu predvečer im je javljeno da je u Štrpcima, odakle je Đorđe rodom, preminuo njegov brat. Spremili su se na brzinu i krenuli kod familije u Republiku Srpsku preko Dobruna. U šoku sam, saznanja o nesreći su veoma štura. Jedno što mi prolazi kroz glavu jeste da je Đorđu pozlilo za volanom, poslije vijesti o smrti brata – priča Stojina poznanica.

Svjetlana Govedarica, portparol policijske uprave Foča, potvrdila je da je Stoja podlegla povredama.

– Devojka je preminula jučer oko 3.30 sati u Univerzitetskoj bolnici u Foči, gdje se nalazi i njena majka, koja je u stabilnom stanju.

Prema njenim riječima, druga kćerka Ivana je zbog težine povreda prevezena iz užičke bolnice u Beograd na liječenje. Njihov otac Đorđe zadržan je u bolnici u Užicu i stabilnog je zdravstvenog stanja.

 

Dnevni Avaz