Aktuelnosti Višegrad

Načelnik opštine upriličio prijem za radnike preduzeća „Komunalac“

Radnici-komunalca

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević, uručio je danas skromne novčane nagrade radnicima preduzeća „Komunalac“ u znak pažnje za nesebičan doprinos u održavanju čistoće gradskih ulica i trotoara.

„ U poslednjih par mjeseci, čistoća grada je na zavidnom nivou i to zahvaljujući ovim vrijednim ljudima koji svakodnevno ulažu svoj trud da se svi građani a posebno turisti, osjećaju lijepo u njemu“, kazao je načelnik Đurević, tokom jutrošnjeg razgovora sa radnicima gradske čistoće.

[ads1]

„ Trudili smo se da u turistsičkoj sezoni na vrijeme čistimo gradske ulice i trgove i zahvalni smo što je neko napokon prepoznao naš rad“, rekao je jedan od najstarijih radnika ovog preduzeća Stanimir Lipovac.
Načelnik Đurević je istakao probleme u vezi gradske deponije i požarišta koja su bila aktivna na tom lokalitetui u prethodnom periodu, naglašavajući da se radi na izradi projektne dokumentacije za sanaciju ove lokacije.

[ads2]

Lokalna uprava za preduzeće „Komunalac“, koje vrši usluge održavanje čistoće grada , na godišnjem nivou izdvaja oko 300.000 KM.

Radio Višegrad/opstinavisegrad.com