Zanimljivosti

Mercedes najavio svetsku premijeru C-klase

Mercedes-Benz C-Class karavanMercedes-Benz C-Class karavanMercedes-Benz C-Class karavanMercedes-Benz C-Class karavan
Pored novih modela Mercedes-Benz A-klase, G-klase i Mercedes-AMG GT Coupe s četvoro vrata, koji se ističu na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, održaće se i svetska premijera nove C-klase u verzijama limuzina i karavan s novim benzinskim i dizel motorima, kao i plug-in hibridni model.
Novi izgled C-klase kombinuje emocionalnost s inteligencijom. Nova pojava ovog automobila definisana je pre svega njegovim prednjim krajem i dizajnom prednjih i zadnjih svetlosnih grupa. Na novoj verziji, AMG Line C-klasa ima ugrađenu rešetku hladnjaka u „dijamantskom“ uzorku. Prednji branici su redizajnirani za sve linije i imaju ili srebrnu traku (standard), hromiranu traku (u kombinaciji s Avantgarde eksterijerom) ili trodelnu hromiranu traku (Exclusive eksterijer).

[ads1]

Dizajn prednjih i zadnjih svetlosnih grupa definišu jasno oivičene konture. Visokokvalitetni, oblikovani detalji naglašavaju sofisticirani izgled i utisak. Multibeam LED prednja svetla s Ultra Range dugim svetlima ugrađeni su za ovu seriju modela prvi put.
Sportski enterijer donosi vrhunski izgled i osećaj, kao i nove oblike. Središnju konzolu karakteriše elegancija na maksimumu postignutom detaljima poput onih od smeđeg oraha ili antracitnog hrasta.

[ads2]

 
C-klasa usvaja koncept upravljanja i prikaza od aktuelne S-klase i dolazi s mogućnošću potpuno digitalnih instrumenata. Ima osetljive komande na obruču upravljača, a još jedna nova karakteristika je Distronic i kontrola brzine s komandama direktno na obruču upravljača. Infotainment sistemom može dodatno da se upravlja preko touchpada s kontrolerom.

netauto.rs