Zanimljivosti

Luksuzna Škoda Kodiaq Laurin & Klement

Škoda Kodiaq Laurin & KlementŠkoda Kodiaq Laurin & KlementŠkoda Kodiaq Laurin & Klement
Škoda Auto je najavio je da će se tokom nastupa na međunarodnom Salonu automobila u Ženevi početkom marta, na njihovom izložbenom prostora održati svetska premijera nove top verzije modela Kodiaq, Laurin&Klement

Škoda Kodiaq L&K imaće rešetku hladnjaka od hroma, nove aluminijumske naplatke Sirius od 19 inča, modifikovani prednji branik, kožne obloge u unutrašnjosti, aplikacije od piano laka i druge luksuzne elemente.

[ads1]

Uvođenje Škode Kodiaq L&K na tržišta donosi nov asortiman za veliki SUV model marke. Sada uključuje 1,5-litarski TSI motor od 150 KS i 2.0 TSI sa povećanjem maksimalne snage od 180 do 190 KS. Debi u ovom modelu takođe predstavlja najnovija generacija robotizovanog sedmostepenog DSG menjača i motor od 2.0 TDI koji razvija 150 KS. Kompanija takođe najavljuje dvolitarsku dizel verziju od 190 konjskih snaga. Dve najmoćnije verzije ovog modela SUV standardno imaju pogon na sva četiri točka, koji je dostupan kao dodatna oprema ostalima verzijama. Uz  varijante modela Kodiaq Laurin & Klement sa pogonom 4×4 biće u ponudi sistem Adaptive Chassis Control DCC (Dinamic Chassis Control).

netauto.rs

[ads2]