Breaking News
Home / Visegrad / Aktuelnosti Višegrad / Lice G.G. iz Višegrada lišeno slobode zbog uzrokovanja saobraćajne nezgode

Lice G.G. iz Višegrada lišeno slobode zbog uzrokovanja saobraćajne nezgode

mup

Na regionalnom putu Brodar-Rudo, u mjestu Brodar, opština Višegrad, 17.05.2017.godina, oko 14,35 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je suvozač V.S. zadobila teške tjelesne  povrede.

Naime, usaobraćajnoj nezgodi učestvovali su V.E. (1972) iz Prijepolja sa putničkim automobilom marke „Pasat“, iz kojeg je suvozač zadobio teške tjelesne povrede i G.G. (1961) iz Višegrada sa putničkim vozilom marke „Golf 5“, koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

Povrijeđena V.S. je prevezena u Bolnicu Goražde gdje joj je ukazana medicinska pomoć, dok je vozač G.G. prevezen u  Univerzitetsku bolnicu u Foči.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Višegrad, a o svemu je obaviješten i dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

Policijski službenici Policijske stanice Višegrad su nakon ukazane ljekarske pomoći u Univerzitetskoj bolnici Foča lišili slobode vozača G.G. iz Višegrada, jer je istom utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

mup.vladars.net

Check Also

72416091_1298128460349233_1650226503566229504_n

Udruženje Moj prijatelj i DOO ADRIJA pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za malog Miloša

    Obavještavamo sve ljude velikog srca i sve građane Višegrada da su udruženje Moj …

Powered by Master Media (TM)