Gorazde

GORAŽDE : Potukli se radnica “Premiera” i kladioničar

20180308102033_467869

GORAŽDE – Goraždanska policija uručila je sinoć prekršajne naloge radnici sportske kladionice “Premier” i jednom muškarcu koji se kladio, zbog fizičkog napada, naročito drskog ponašanja i prekršaja protiv javnog reda i mira.

Radnica kladionice koja se nalazi u goraždanskoj ulici Ruždije Islamagića policiji je oko 21.30 časova prijavila kako ju je u kladionici napao M. E. iz Goražda.

[ads1]

 

Policija je izašla na mjesto događaja i ispitala navode prijave, te je utvrđeno da je M. E. u Urgentnom centru Kantonalne bolnice u Goraždu ukazana ljekarska pomoć i da su mu ustanovljene lakše tjelesne povrede u vidu ogrebotina u predjelu brata.

[ads2]

Kako saznaje Faktor.ba, muškarac je dobio određeni iznos novca na kladionici i došao u “Premier” po svoj dobitak. Međutim, tu je došlo do nesporazuma oko isplate. Kladioničar je tvrdio da je dobio više novca od iznosa koji mu je radnica uplatila, a ona mu je od dobijene sume najvjerovatnije kako piše Faktor uzela novac za PDV, na šta se on pobunio i napao je. Radnica mu je uzvratila i izgrebala ga noktima.

(Faktor.ba) nezavisne.com