Zanimljivosti

G-klasa Exclusive Edition

Mercedes-Benz G-klasa Exclusive EditionMercedes-Benz G-klasa Exclusive Edition
Mercedesova G-klasa postala je evergrin model, premda modni trendovi dolaze i odlaze, ovaj automobil je u uvek u trendu. Od 1979. godine neuništivi Mercedes-Benzov off-roader izuzetno je popularan širom sveta, fanove ima svuda.

Kupci koji žele da nadograde svoju G-klasu s još više individualnosti, stilom i luksuznim dodacima naći će savršen paket u dva nova posebna modela. Prodaja je počela 2. maja ove godine.

Enterijer G-klase designo manufaktur Edition ima sportske karakteristike, presvlake od crne designo nappa kože prošivene su crvenim koncem, a obruč upravljača AMG Performance ima istu kombinaciju boja – crnu i crvenu. Raskošnu unutrašnjost dodatno podižu obloge s obojene crnim designo klavirskim lakom, a crveni designo sigurnosni pojasevi čine savršeni kontrast.

S druge strane, G-klasa Exclusive Edition takođe donosi visokokvalitetni dizajn enterijera koji standardno uključuje designo Exclusive paket s tablom obloženom dvobojnom kožom i AMG sportskim sedištima takođe s dvobojnim kožnim presvlakama. U ponudi je designo nappa koža u čak šest atraktivnih boja, ili kao alternativna sedišta u designo nappa koži u čak tri boje gde su bočne stranice sedišta obložene crnom kožom.

Kupci uz to imaju izbor elemenata od AMG karbonskih vlakana ili crnog designo klavirskog laka. Bogati paket Seat Comfort koji uključuje sedišta s više popodrški i klimatizacijom za vozača i suvozača takođe su deo Exclusive Edition.

Novo izdanje G-klase designo manufaktur Edition dostupno je za Mercedes-Benz G 350 d i G 500, a za vrhunske modele Mercedes-AMG G 63 i G 65 dostupni su paketi Exclusive Edition. Cena se kreće od 109.000 do skoro 290.000 evra.

netauto.rs