Zanimljivosti

Domaća premijera Opela Crossland X

 

Opel-CrosslandX-Promo-01

Dragan Nenadović, direktor Opela

Kompanija Opel je sinoć u prostorijama Mikser House okupljenim zvanicama priredila interesantan događaj kojim je obeležena domaća premijera potpuno novog modela Crossland X.

Na početku programa zvanicama obratio se Dragan Nenadović, direktor predstavništva Opela za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, koji je prisutnima poželeo dobrodošlicu i u kratkom izlaganju govorio o velikim planovima ovog nemačkog proizvođača za naredni period, ali se osvrnuo i na uspehe koje je kompanija postigla u protekloj godini: „Uspeli smo da povećamo tržišno učešće, lansirali smo brojne nove modele, a ovaj koji je danas po prvi put pred vama je naš prvi krosover koji najavljuje još veće promene i obećava nastavak uspešnog perioda za nas.“

Nakon Nenadovića, gostima se obratio Miroslav Vrcelj, menadžer flotne prodaje, koji je gostima detaljnije govorio o modelu kome je posvećen ovaj događaj.

Najsnažniji utisak koji je ostao nakon njegove prezentacije o modelu Crossland X je da Opel nastavlja sa iznenađenjima, inovacijama i da kupce očekuje novi „X-faktor” zbog kojeg će Opelovi automobili postati njihov prvi izbor prilikom kupovine novog automobila. Dokaz za to je ovaj model koji predstavlja potpuno novo lice Opela, a koji se ponaša kao pravi Opel. Uspeh nove Opelove „X-porodice” već je vidljiv jer je širom Evrope oko 130.000 kupaca  naručilo svoj primerak modela Mokka X koji ima naveću osvajačku stopu među Opelovim modelima.

Najveći aduti modela Crossland X su njegove kompaktne spoljašnje dimenzije, ekspresivni i sve popularniji SUV dizajn i neverovatno udobno sedenje. Kao urbani krosover, on se savršeno uklapa u Opelovu lepezu automobila iz B-segmenta. Pored ovih osobina, Crossland X pruža potpunu povezanost sa pametnim telefonima, zbog čega predstavlja idealan izbor za moderne kupce koji ovakve pogodnosti očekuju u svom automobilu.

Vrcelj je, pred kraj svog izlaganja, naveo i dugu listu opreme visoke tehnologije koja je inplementirana u nove Opelove modele, pa i u ovaj: head-up displej, upozorenje o napuštanju saobraćajne trake, 180-stepena panoramska kamera za gledanje u nazad, automatsko kočenje prilikom detektovane opasnosti, sistem za prepoznavanje pospanosti vozača, upozorenje za ,,mrtav ugao”… Kako dobru praksu ne treba menjati, pa se na listi opreme nalaze i nagrađivana AGR prednja sedišta, kao i potpuni LED farovi sa prilagodljivim prednjim svetlima.
Ovom događaju prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, brojni predstavnici medija, flotni kupci, prijatelji brenda. Nije tajna da su svi prijatno iznenađeni novim Opelovim dizajnom i da su utisci o Crossland X-u izuzetno pozitivni. Opštem zadovoljstvu doprineo je i moderni koncept prostora Mikser House koji je u potpunom skladu sa ovim modelom.

Početak prodaje ovog automobila na našem tržištu najavljen je za polovinu godine.
Aleksandra JevtanovićOpelov bloger i blogerkePavle Komnenović

netauto.rs