Aktuelnosti VišegradVisegrad

Članovi SDS-a prešli u SNS

20170712154319_434299

VIŠEGRAD – Članovi Opštinskog odbora SDS-a Višegrad Dragoslav Raković, Milijan Ćećez i Drago Prodan napustili su danas ovu političku partiju i prešli u Srpsku naprednu stranku /SNS/, zbog loših odnosa prema članovima stranke.

“Poslije 27 godina rada u SDS-u Višegrad, doživljavamo poniženje da budu istaknuti oni koji ne daju nikakav doprinos. U stranci se favorizuje nerad, a oni koji su radili šikanirani su i dovođeni do omalovažavanja”, rekao je Prodan.

On je naglasio da je bio član SDS-a od njegovog postanka do danas, te da stranku napušta zbog nezadovoljstva i privatizacije stranke.

Prema njegovim riječima, i ostali članovi stranke, koji su napustili SDS, bili su istaknuti članovi od njenog nastanka i uspješni predstavnici mjesnog odbora.

Prodan je istakao da očekuje uspješnu saradnju u SNS-u.

Predsjednik Opštinskog odbora SNS-a Višegrad Miladin Milićević rekao je da je bio predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Višegrad u dva mandata.

“Razlog mog napuštanja stranke je zbog pojedinih ljudi koji su vodili stranku i načinom njihovog rukovođenja. Priključio sam se SNS-u u Višegradu i na lokalnim izborima, osvojili smo jedno odborničko mjesto u Skupštini opštine”, istakao je Milićević.

On dodaje da će novi članovi SNS-a opravdati povjerenje, jer imaju dugogodišnje iskustvo u radu, te da je riječ o kvalitetnim ljudima, koji zaslužuju povjerenje.

“Znajući ove ljude, koji su bili sa mnom u SDS-u, siguran sam da će opravdati naše povjerenje, a mi ćemo im dati funkcije kakve zaslužuju, jer su oni i u SDS bili predsjednici najvećih mjesnih odbora”, rekao je Milićević.

 

N.N./Nezavisne Novine