Zanimljivosti

Citroen prodao pola miliona C4 Picasso

Citroen-C4_Picasso-500000

Citroenovi modeli C4 Picasso i Grand C4 Picasso pojavili su se u prodaji 2013. godine, a redizajnirani su krajem 2016. godine. Ova da monovolumena od početka ućivaju veliku popularnost, tako da su za četiri godine ostvarili značajan tržišni uspeh, prodato 500.000 primeraka širom sveta.

Nakon lansiranja modela s petoro vrata u junu 2013. godine i verzije sa sedam mesta u nešto kasnije iste godine (Grand C4 Picasso), C4 Picasso druge generacije modernizovan je 2016. godine. Danas nudi unapređene tehnološke sisteme, kao što su: novi ekran osetljiv na dodir, sistem navigacije 3D koji prepoznaje glas, poklopac prtljažnika s pristupom punih ruku, prepoznavanje ograničenja brzine, podesiv regulator/limitator brzine s funkcijom Stop i sl. Sve ove karakteristike čine C4 Picasso liderom u svom segmentu.

[ads1]
Pravi predstavnik programa Citroen Advanced Comfort koji kombinuje prostranost, modularnost i udobnost u funkciji komfornog boravka svih putnika (panoramsko vetrobransko staklo, nezavisna zadnja sedišta, sedište suvozača Relax s produžetkom za podizanje nogu i dr.), C4 Picasso nudi odlične dinamičke karakteristike, pre svega zahvaljujući ekonomičnim i snažnim motorima (dizel BlueHDi i benzinski PureTech), kao i automatskom menjaču poslednje generacije (EAT6).

netauto.rs

[ads2]