Zanimljivosti

Citroen na Salonu automobila u Frankfurtu

Citroen-IAA17-08

U nastupu na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, Citroen stavlja naglasak na svoju ofanzivu SUV vozila, predstavljajući kao svetsku premijeru novi kompaktni SUV C3 Aircross. Ovaj SUV nove generacije snažnog karaktera, nudi prostor u unutrašnjosti i modularnost monovolumena, udobnost i povezane tehnologije. Uz njega Citroen predstavlja dva druga noviteta koji naglašavaju duh avanture i slobodnog vremena:

Spacetourer Rip Curl Concept, jedinstven konceptni automobil-kombi 4×4 kojim može udobno i bezbrižno da se otputuje u nepoznato i koji je posebno prilagođen zahvaljujući znanju i umeću marke Rip Curl;

Novi E-Mehari Styled By Courreges, limitirana serija sa snažnom personalnošću, koja proširuje kreativni susret dve francuske legendarne marki i označava početak 2. generacije modela  E-Mehari.

Tri modela, tri različita automobilska iskustva. Ovo je savršena slika sposobnosti marke Citroeen koja se inspiriše različitim životnim stilovima i nudi moderna rešenja s puno karaktera. Filozofija koju najbolje prikazuje slogan Marke « Inspired By You » s odvažnim automobilima koji su neuporedivo udobni i vođeni programom Citroen Advanced Comfort®. Pored uspeha poslednjih modela kao što je novi C3, koji je već prodat u više u 170.000 primeraka, Citroen takođe razvija svoju prodajnu mrežu i nove usluge mobilnosti za jedinstveno automobilsko iskustvo sa širokom gamom proizvoda.

 

Citroen na IAA 2017Citroen na IAA 2017Citroen na IAA 2017

Citroen u Frankfurtu na IAA 2017

[ads1]


C3 Aircross. Ovaj raznoliki SUV ističe se svojom jedinstvenom morfologijom, kao i snažnim i svežim stavom. Ovde je predstavljen u nekoliko kombinacija boja karoserije i unutrašnjosti, naglašavajući svoje mogućnosti personalizacije. Njegova unutrašnjost koristi jedinstveno znanje i umeće marke Citroen u pogledu prostora u unutrašnjosti, modularnosti i svetlosti, kako bi se nametnuo kao referenca u svom segmentu. Nudi visok nivo udobnosti, 12 modernih tehnologija za pomoć u vožnji i četiru za povezivanje. Udoban u gradu kao i na putevima, C3 Aircross poziva na bekstvo zahvaljujući svom SUV karakteru i funkciji Grip Control s funkcijom Hill Assist Descent (sistem pomoći kod vožnje na strmom spustu). On je nova referenca u svetu kompaktnih SUV vozila u pogledu udobnosti, upotrebe i boravka u automobilu.

Spacetourer Rip Curl Concept. Citroen i Rip Curl nastavljaju svoju saradnju i predstavljaju predmet krajnje mobilnosti, simbol bekstva bez granica. Jedinstveno tumačenje SpaceTourera posvećenog sportovima na otvorenom, ovaj moderan kombi ima povećane mogućnosti zahvaljujući preradi 4×4 kompanije Automobiles Dangel. Moderna spolajšnjost i unutrašnjost kampera naglašeni su originalnim izborom boja i posebnih tkanina. Namenjen je svima koji vole boravak na otvorenom, robustan je, prostran i okretan u svakodnevnom životu. Naglašava odlike SpaceTourera: modularnost, jednostavnost korišćenja, udobnost i tehnologije u službi bezbrižnosti i slobode. SpaceTourer Rip Curl Concept biće deo evropske turneje Rip Curl od oktobra 2017. do januara 2018. godine.

E-Mehari Styled By Courreges. Ekskluzivna specijalna serija, razvijena s modnom markom Courreges, predstavlja novu generaciju električnog modela E-Mehari. Nastavljajući svoju saradnju oko održive mobilnosti i prefinjenosti, dve francuske marke ovde predstavljaju elegantnu verziju u crnoj boji, koja prekriva i lukove, i koja je u kontrastu s svetlom unutrašnjošću karakterističnom za Courreges.  Ovaj 100 % električni kabriolet s četiri sedišta snažnog karaktera pojačava automobilske kvalitete predlažući od sada čvrst krov s prozorima, centralnim sistemom zaključavanja i vazdušnim jastucima, ugrađenim u unutrašnjost, koja je u potpunosti redizajnirana u skladu sa stilskim kodovima Citroena.

[ads2]

C3 & C3 WRC. Novi Citroen C3, kojeg je već prodato više od 170.000 primeraka od njegovog lansiranja, predstavljen je uz “nabildovanu” verziju, C3 WRC, koja je predmet automobilske strasti, ljudske i sportske avanture.

Atraktivan štand okupan svetlošću, koji podseća na pravi životni prostor s prirodnim materijalima i potvrđuje obećanje Marke u pogledu ugodnosti i bekstva u nepoznato. Posetioci takođe mogu da uđu u La Maison Citroen, inspiraciju za novi koncept Citroenovih prodajnih mesta.
Citroen na IAA 2017Citroen na IAA 2017Citroen na IAA 2017

netauto.rs