Breaking News
Home / Srbija / Brega i Kusta: Kumovi zajedno, a odvojeno

Brega i Kusta: Kumovi zajedno, a odvojeno

022-Brega-Kusta_620x0

 

LEGENDARNI Goran Bregović i Emir Kusturica nastupiće, svako sa svojim orkestrom, iste večeri, 5. novembra, na “Balkans mjuzik festivalu” u popularnom londonskom klubu “Hamersmit Apolo”.

Kusturica će, standardno, svirati sa “No smoking orkestra”, a uz Bregovića će biti “Orkestar za svadbe i sahrane”. Ovu informaciju je podelio Bregović sa pratiocima na “Instagramu”, što je izazvalo veliku pažnju. Na plakatu izgleda kao da su nekadašnji bliski saradnici i kumovi, koji već godinama uopšte ne komuniciraju, ponovo u dobrim odnosima. To, međutim, nije istina.

 

 

Izvor blizak Bregoviću navodi da se njih dvojica neće ni sresti, uz podsećanje da ovo nije prvi događaj na kom obojica nastupaju. Već je uobičajeno, u takvim situacijama, da svako od njih profesionalno odradi nastup i nastavi svojim putem, bez pozdrava.

– Svi mi imamo muziku koju nosimo sa sobom za određene prilike. Ovog puta sam imao inspiraciju za ideju da sam deo nečega što je veće od mene. A ovo je “Balkans mjuzik festival” u Londonu, koji spaja najbolje tradicije šoua i muzičke kulture Balkana na sceni – napisao je Brega na “Instagramu”.

novosti.rs

Check Also

konobari

“NUDE VEĆE ZARADE” Njemačka novim zakonom Hrvatskoj “preotima” sezonske radnike iz Srbije i BiH

  Kvote za uvoz stranih radnika ove godine su bile spas u posljednji tren, a …

Powered by Master Media (TM)