Zanimljivosti

Bera Grilsa i kolegu jurio medvjed na Staroj planini, spasla ih srpska policija VIDEO

20220810161148_428694

 

Čuveni britanski avanturista Ber Grils zahvalio je pripadnicima srpskog MUP u epizodi emisije “Ranvir Sing protiv divljine – uz Bera Grilsa” objavljenoj na “Netfliksu”.
Epizoda u kojoj čuveni britanski avanturista Ber Grils preživljava na Staroj planini u Srbiji počela je da se prikazuje. Od svih njegovih opasnih putešestvija baš ova snimljena u Srbji ima ubjedljivo najbolji uvod, a ništa manje atraktivan i kraj. 

[ads1]

 

Naime, Ravir Sing, poznata indijska filmska zvijezda, na početku snimanja epizode na Staroj planini, našao se na meti medveda. Nakon što je Sing stigao do provalije u pokušaju da pobjegne, na nebu se ukazala najsavremenija letjelica H-145M Helikopterske jedinice MUP Srbije iz koje je izašao Ber Grils, koji ga je izvukao iz opasne situacije.Kada su se našli u letjelici, Grils i Sing su se zahvalili svojim spasiocima, koji su im poželjeli dobrodošlicu.

“Budimo zahvalni srpskoj policiji što nas je spasla”, rekao je Grils.

Potom su Grils i Sing na Staroj planini tragali za Natalijinom ramondom, cvijetom feniksom koji je srpski simbol Dana primirja u Prvom svjetskom ratu, i golgote kroz koju su prošli Srbi i vojska. Kada su je pronašli, Grils poziva Singa da krenu, riječima:

“Požuri, srpska vojska nikada ne kasni.”

U kadru se tada pojavljuje najmoderniji transporter Vojske Srbije, koji ih odvozi.

Mediji su ranije objavili da je Grils oduševljen Srbijom, Starom planinom i srpskom kuhinjom.

Goran Karadžić, direktor JP “Stara planina”, otkrio je prošlog mjeseca i da Grils ima ogromnu želju da upozna najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića, javljaju Novosti, prenosi Telegraf.

 

glassrpske.com

[ads2]