Aktuelnosti RSAktuelnosti Višegrad

Vozači pazite na odrone! Posebno na pravcima Višegrad -Rogatica, Višegrad-Brodar-Rudo, Karanovac-Kneževo-Ugar, Karanovac-Crna Rijeka i Crna Rijeka-Mrkonjić Grad. .

prhktkqTURBXy8yOTUxYjUwMmYzMmI0MjQwMDE5Y2E1ZDBhY2RjZmM5Zi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Na području romanijske kolovozi su mokri i klizavi zbog slabije kiše, kao i u Hercegovini i donjem Podrinju, a vozačima se skreće pažnja i na povremeno jače udare vetra, posebno u planinskim predelima, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Oprezna vožnja potrebna je na deonicama u usecima i pored kamenih kosina zbog učestalih odrona zemlje i kamenja na kolovoz, posebno na pravcima Karanovac-Kneževo-Ugar, Karanovac-Crna Rijeka, Crna Rijeka-Mrkonjić Grad, Višegrad -Rogatica i Višegrad-Brodar-Rudo.

Nema dužih zadržavanja na graničnim prelazima u BiH.

Još traju radovi na području Hrvatske na graničnim prelazima Brod-Slavonski Brod i Orašje-Županja zbog čega se tokom dana na ovim graničnim prelazima saobraća usporeno.