Foča

Trojica mladića nanijeli teške tjelesne povrede jednom licu

img_0597.jpg

Policijski službenici Policijske uprave Foča, 17.10.2017.godine lišili su slobode tri lica B.S.,B.M. i B.V. iz Foče koji su nanijeli teške tjelesne povrede dvadesettrogodišnjaku iz Foče.

Naime, 16.10.2017. godine oko 22,00 časa, u Foči, osumnjičeni su organizovano sačekali oštećenog S.N. ispred hrama ”Svetog Save”, fizički ga napali te je isti uspio da pobjegne ali su ga sustigli na mostu na rijeci Ćehotini, a potom mu nastavili nanositi tjelesne povrede u predjelu glave i tijela te se udaljili u nepoznatom pravcu. Zbog zadobijenih povreda lice S.N. je hospitalizovan u Univerzitetskoj bolnici u Foči, gdje je zadržan na daljem liječenju.

[ads1]

O događaju je obavješten dežurni tužilac nadležnog tužilaštva, a na licu mjesta je izvršen uviđaj. Policijski službenici su vršili intenzivnu pretragu terena i potragu za osumnjičenima. Sva tri osumnjičena su pristupila u Policijsku upravu Foča i predala se u pratnji branioca 17.10.2017.godine. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta slijedi podnošenje izvještaja za krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.

[ads2]

Mup.net