Srbija

Serija Siniše Pavića “JUNACI NAŠEG DOBA” uskoro na malim ekranima

junaci-naseg-doba-serija-Foto-screenshot-RTS

 

Gledaoci u Srbiji i regionu uskoro će moći da uživaju u seriji “Junaci našeg doba”, čije je snimanje trajalo oko 4 mjeseca.

Likovima je život udahnuo jedan od najvećih i najproduktivnih televizijskih stvaralaca, scenarista Siniša Pavić (86). Tako će poslije sedam godina i “Bele lađe” gledaoci moći ponovo da gledaju njegovu novu seriju.

Pavić je autor brojnih, sada već kultnih TV ostvarenja poput „Boljeg života”, „Vrućeg vetra“, “Srećnih ljudi”, ali i filmova “Tesna koža” i “Otpisani”.

Reditelji serije “Junaci našeg doba” su Mihailo – Miša Vukobratović, koji je sa Pavićem sarađivao na “Boljem životu”, i Ivan Stefanović.

– Ovo je serija kakve Siniša Pavić obično i piše, jer rezimira neku našu svakodnevicu, naše vrijeme, odnose, događaje i okolnosti u kojima živimo. Bavi se nama i junacima našeg doba, ovdje, danas, ljudima koji su tu oko nas, koji nose osnovne karakteristike današnjeg društva – rekao je Vukobratović.

 

[ads1]

 

 

Serija, prožeta komedijom, govori o problemima sa kojima se porodice svakodnevno sreću. Glavni junak Velimir Čičanović, zvani Čičko, bio je nekada ljubimac djevojaka, sportski tip i šarmer. Oženio se iz ljubavi na četvrtoj godini studija. Studirao je još pet godina, propustio „prave godine“, zapao u dugove i priključio se velikoj armiji gubitnika. Krivi su “drugi”, “loša sreća”, koje su ga zapale u životu.

Glavna uloga u seriji povjerena je Igoru Đorđeviću, koji će tumačiti Čička. U podjeli su još Predrag Smiljković (Tika Špic), Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Mina Lazarević, Marija Vicković, Mima Karadžić, Dejan Lutkić, Branko Cvejić, Vlasta Velisavljević, a od mlađih snaga Isidora Građanin i Pavle Veselinović.

Serija “Junaci našeg doba” Siniše Pavića emitovaće se od sredine decembra na RTS-u, a naći će se i na programima u Republici Srpskoj. Serija će imati 20 epizoda, mada je već sada izvjesno da će uslijediti nastavak snimanja.

srpskainfo.com

 

[ads2]