KopaonikTurizam

Savršen spoj prirode i luskuznih ugođaja – Doživite Kopaonik i leto sa pet zvezdica

Dozivite-Kopaonik-i-leto-sa-pet-zvezdica-1

 

 

Da priroda i luksuzni ugođaji idu ruku pod ruku i da vam je za potpuni “reset” potrebno samo nekoliko dana, još jednom nam je na delu pokazao predivni Kopaonik i njegovi ekskluzivni hoteli. Osetite i vi okrepljujući efekat ove planine, kroz vazduh, mirise, ukuse i atmosferu tri najbolja hotela na destinaciji

Drugo ime za luksuz i nesumnjivo jedan od simbola Kopaonika jesu njegovi ekskluzivni hoteli Grand KopaonikViceroy Kopaonik Srbija i Gorski Hotel & Spa. U jedinstvenom putovanju i avanturi nazvanoj “Luksuzni dodir prirode”, proteklog vikenda priredili su medijima i svojim vernim gostima iskustvo za pamćenje. Znalački su uskladili uzbudljive aktivnosti na otvorenom i trenutke čistog opuštanja u luksuznim spa sadržajima, začinivši sve to čarolijom ukusa koja nastaje kada se ukrste palice tri najmoćnija šefa kopaoničkih kuhinja. Glamuroznom ponudom i prvoklasnom uslugom, tri najpoznatija hotela ispratili su svaku potrebu svojih gostiju i pružili im odmor pun života.

 

[ads1]

 

 

AVANTURE VREDNE PAMĆENJA

Kopaonik je mesto velikih otkrića, hub za istraživanje i avanturu – i pravo mesto da pronađete dodatnu energiju. Upoznajte Mitsku planinu – najveći prirodni greben u ovom delu Evrope, istražite vodopade, šume, rečice, pešačke staze, rezervate prirode, autentična planinska sela, arheološki lokalitete.

Poput gostiju na uzbudljivom putovanju proteklog vikenda, doživite i vi avanturu na točkovima. Na krilima adrenalina, savladajte sve prepreke do neke od fantastičnih lokacija koje planina krije u svojim nedrima. Izaberite svoje prevozno sredstvo – kvad, električni bicikl, safari vozilo ili se jednostavno oslonite na sopstvene noge – sve ostalo prepustite prirodi i svojim iskusnim domaćinima. Za dodatnu magiju i pretvaranje kopaoničkih izletišta u hedonistička iskustva, Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija I Gorski Hotel & Spa će za vas organizovati piknik u prirodi, dan pun aktivnosti, posetu rezervatu evropskog jelena, obezbediti najbolje vodiče koji znaju svaku tajnu Kopaonika i pobrinuti se da vam je svaki detalj na dohvat ruke.

Izbor ovog vikenda bilo je izletište Barska reka zbog raznolikosti i bogatstva vegetacije i životinjskog sveta. Na spisak svog planinskog letnjeg iskustva, stavićete foraging – branje pečuraka, lekovitog bilja i borovnica, potragu za tartufima i vrganjima, jogu u prirodi, uživaćete u jahanju konja kroz bujne zelene krajolike, uživati u vožnji žičarom i gondolom, zabaviti se na porodičnom turniru u streličarstvu, odvažiti se da isprobate alpinizam, zip line, letnje skijanje i još mnogo toga, dok će vaši klinci uživati u odlično koncipiranim dnevnim istraživačkim kampovima u prirodi.

BEG U SVET ČISTOG ZADOVOLJSTVA

Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija i Gorski Hotel & Spa su besprekornom organizacijom aktivnosti i vrhunskim gostoprimstvom osvojili svoje goste, a potom im razvedrili misli i obnovili energiju snagom prirode i luksuznih spa sadržaja. Otvoreni bazeni u okruženju koje miriše na četinare, idealne temperature za izležavanje na planinskom suncu, jedinstveni sadržaji koji donose mir i opuštanje, na izgled slični, ali svaki poseban na svoj način.

Ether Spa u hotelu Grand Kopaonik donosi pravo bogatstvo sadržaja i koristi najbolje od prirode – jedinstvene spa rituale i učinkovite aromaterapijske tretmane. Luksuzni spa centar hotela Viceroy pruža holistička wellness iskustva i dragocene trenutke opuštanja u prijatnoj, inspirativnoj i intimnoj atmosferi tokom cele godine. Spa & wellness centar hotela Gorski na Kopaoniku je izvor životne energije, gde možete uživati i u ekskluzivnim premijum tretmanima i masažama za telo, kao svežem planinskom vazduhu na baldahinima uz vaš omiljeni koktel na otvorenom bazenu.

TRI RESTORANA U SVETSKOM GASTRO VODIČU

Uživanje u elegantnim jelima i sinergiji zavodljivih ukusa, sinonim su za gastronomsku ponudu hotela Grand Kopaonik, Viceroy Kopaonik Srbija i Gorski Hotel & Spa. Savršenim spojem sezonskih, domaćih i internacionalnih jela, lokalnih sirovina i moderne internacionale kuhinje, pomerili su granice dobrog ukusa i doneli novi duh u prepoznatljiv planinski ambijent. Sveže borovnice, kupine, maline, vrganji i mnoge druge šumske delicije naći će se na vašim tanjirima u jednom od tri izvanredna restorana – Garden Gastro Bar, La Pista i Peroko (jedini restoran azijske kuhinje na planini), koji je svoje mesto dobili u jednom od najprestižnijih gastronomskih vodiča na svetu – Gault & Millau.

 

[ads2]

Zamislite već danas već sebe kako ispijate čašu vina na sunčanom privatnom balkonu sa zadivljujućim pogledom na Pančićev vrh ili kako s korpom punom sezonske salate, čokoladnih tartufa, domaćeg peciva i džemova krenete na slasni letnji piknik na suncem okupanim padinama. Pronađite još neotkrivenu lepotu i uživajte u beskrajnim avanturama leta, a tri luksuzna hotela ponudiće vam ništa manje od savršenstva – od komfora, besprekorne usluge, luksuznih spa sadržaja, vrhunskih restorana, sadržaja za decu i organizovanih aktivnosti u prirodi.

Postavljajući lestvicu ugođaja visoko, Grand, Viceroy i Gorski iskusno su uskladili uzbudljive aktivnosti na otvorenom, smela gastronomska iskustva i trenutaka čistog opuštanja u spa sadržajima i još jednom su potvrdili da je Kopaonik lični raj na planini, od kojeg vas deli samo jedno – želja za begom u prirodu i životom na vrhu. Zato doživite i vi svoje leto sa 5 zvezdica, otkrijte prednosti planinskog odmora na samo nekoliko sati od kućnog praga. Bilo da je vaš izbor Grand Kopaonik koji decenijama važi za jedan od najboljih srpskih hotela i simbol Kopaonika ili je to pak Viceroy Kopaonik Srbija – prvi luksuzni hotel grupe Viceroy Hotels & Resorts u Evropi ili jedinstveno upakovani Gorski Hotel & Spa – očekuje vas iskustvo za pamćenje!

 

tumagazin.rs