Aktuelnosti VišegradKarate

Predstavnici karate klubova sa Kosova i Metohije na prijemu kod načelnika opštine Višegrad

22497312_1274314022714754_22499912_o-720x540

U Gradskoj kući u Andrićgradu, načelnik opštine Višegrad upriličio je danas prijem za predstavnike karate klubova sa Kosova i Metohije, koji su doputovali povodom održavanja 12.Memorijalnog karate kupa „ Vidoje Andrić“. Ovim povodom Đurević je izrazio zadovoljstvo zbog posjete Višegradu predstavnika karate sporta sa Kosova, te dodao da se nada da će uskoro biti u mogućnosti da uzvrate istu.

„ Opština Višegrad iz budžeta izdvaja oko 250.000 KM za sport, a nastavićemo i u budućem periodu da radimo na njegovom razvoju kako bi omogućili bolje uslove za sportiste svih klubova u ovoj lokalnoj zajednici“, istakao je Đurević.

[ads1]

Potpredsjednik Sportskog saveza Kosova i Metohije i član Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije Slavko Mandić ovom prilikom je kazao da mu je veoma drago što su u posjeti Višegradu, te zahvalio načelniku na gostoprimstvu. „ Ovo je početak saradnje sa opštinom Višegrad u oblasti sporta“, kaže Mandić, i dodaje da uskoro očekuje posjetu sportista ove opštine na Kosovu. On ističe da je učešće na sutrašnjem Memorijalnom turniru prilika da se sportisti upoznaju i druže i da svima pošalju poruku da je sport pravi put za sve mlade generacije.

Radio Višegrad/opstinavisegrad.com

[ads2]