Aktuelnosti Višegrad

Počeli radovi na izgradnji benzinske pumpe u Vardištu

pumpa-2

Proslavljeni srpski sportista i preduzetnik Vlada Mandić je uz podršku načelnika opštine Višegrad Mladena Đurevića položio kamen temeljac za izgradnju nove benzinske pumpe u Vardištu kod Višegrada, čime je ozvaničen početak radova.

Ovom prilikom Đurević je istakao da Višegrad zaslužuje treću benzinsku pumpu, s obzirom da je poznato da  ova  lokalna zajednica spada u najskuplje u Republici Srpskoj kada je u pitanju cijena goriva.

[ads1]

„ Želim da se zahvalim gospodinu Mandiću na ovoj investiciji koja će sigurno doprinjeti i Vardištu ali i Višegradu i njegovim potrošačima“, dodao je Đurević.

Preduzetnik Vlada Mandić je ovim povodom rekao da mu je izuzetno drago što je načelnik Višegrada prisustvovao današnjem početku radova te dodao da se nada će i u budućem periodu nastaviti uspješnu saradnju.

„ Prvenstveno nam je cilj da napravimo kvalitetan objekat, koji će u svom sadržaju imati  restoran, prodavnicu i sve druge derivate“, kaže Mandić i poručuje da će ljudima iz ovog kraja omogućiti prihvatljivije cijene goriva.

[ads2]

Prema njegovim riječima, u planu je i izgradnja benzinske pumpe u višegradskom  naselju  Nezuci.

Radio Višegrad/opstinavisegrad.com